Antoni revine în Casa iubirii pentru Ștefania! Cosmin fierbe de gelozie! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 20 mai, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 20 mai 2024, 08:15

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc luni, 20 mai. Antoni se întoarce în Casa iubirii și o invită pe Ștefania în camera roșie. Cum reacționează Cosmin?

Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Antoni revine în cadrul emisiunii și o invită pe Ștefania în Camera Roșie. Cosmin rămâne fără cuvinte. Iată ce reacții s-au iscat în rândul concurenților!

Citește și: Cosmin, declarație de dragoste pentru Ștefania: "M-ai învățat să iubesc." Cum a reacționat concurenta din Casa iubirii

Antoni revine în Casa iubirii pentru Ștefania! Cosmin fierbe de gelozie!

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 20 mai, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!