Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mai 2024, 20:58
video Foto(4)

Radu, apariție spectaculoasă în Casa iubirii, la petrecerea Lenuței! Iată cum a fost întâmpinat fostul concurent și ce reacții s-au declanșat in platou!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își întâlnească jumătatea, dar și cu multe tensiuni și răsturnări uluitoare de situație iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. Dacă în ediția precedentă concurenții au fost luați prin surprindere de apariția lui Antoni, în cadrul show-ului, în ediția de astăzi, în platou a revenit Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon, cu ocazia petrecerii date pentru Lenuța, de Sfinții Constanți și Elena.

Radu, apariție de senzație în Casa iubirii

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii a predominat o atmosfera de sărbătoare deoarece concurenții au fost anunțați de către echipa de producție că va fi sărbătorită Lenuța, camera botezată astfel de către Radu, fostul concurent din cel de-al doilea sezon.

„Dragi concurenți, astăzi este o zi specială în Casa iubirii.

Așa cum foarte mulți români își sărbătoresc persoanele dragi de Sfântul Constantin și Elena, aveți și voi pe cineva drag de sărbătorit. Aveți la dispoziție 3 minute că să va dați seama despre cine este vorba!”,
a fost anunțul transmis de echipa de producție.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important despre eliminarea din Gala de duminică, 19 mai. Cine este favoritul săptămânii

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Lenuța, sărbătorita zilei în Casa iubirii

În ediția de astăzi, chiar de Sfinții Constantin și Elena, concurenții din Casa iubirii au sărbătorit-o pe nimeni altă decât Lenuța, așa că s-a organizat o petrecere de pomină. De la ziua ei nu putea să lipsească Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon, cel care a și botezat-o pe Lenuța. Revederea cu Julia, Cosmin, Patrick și Antoni a fost emoționantă.

Citește și: Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Cu toții s-au bucurat să-l aibă în preajma. Radu nu a venit, însă, cu mâna goală pentru Lenuța și i-a dăruit în mod simbolic un buchet de flori superbe.

„Te iubesc, Lenuța! Te iubesc! La mulți ani! Mi-a fost dor de tine!”, a spus Radu în față Lenuței.