Julia, în lacrimi din cauza lui Robi! Cei doi concurenți își vor spune replici aprige! „Nu l-am înjosit niciodată cum face el cu mine!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 21 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mai 2024, 23:35
video Foto(4)

Julia se simte înjosită de Robi! „Ai bătut iar în fizic!” Concurenta va izbucni din nou în lacrimi și va părăsi platoul! Aflați marți, 21 mai, ce se își vor spune cei doi concurenți, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de idile înfiripate spontan, sau de relații construite pas cu pas, dar trăiesc și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige, care deseori ii supun la grele încercări mai ales pe cei care deja formează un cuplu. După o Gala agitată, în care nu a fost nimeni eliminat, a început o nouă săptămână pentru concurenți, care au avut parte de o mare surpriză, odată cu apariția în casa fetelor a lui Antoni, fost participant in cel de-al doilea sezon, care a mărturisit că a

revenit în cadrul show-ului matrimonial pentru a o cunoaște pe Ștefania, în ciuda faptului că aceasta este într-o relație cu Cosmin. În ediția de marți, în centrul atenției se vor afla Julia și Robi, care vor ajunge din nou să se certe teribil.

Robi, gest neașteptat la adresa Juliei

În ediția de marți, 21 mai 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, deoarece Julia și Robi vor ajunge din nou într-o situație delicată și își vor spune replici aprige și jignitoare.

În cele din urmă, concurenta va izbucni din nou în lacrimi și se va arată extrem de deranjată de atitudinea lui Robi.

Citește și: Robi, gest neașteptat la adresa Juliei! „Te rog să nu mai stai cu spatele la mine, că mănânc și mi se duce cu noduri!”

Robi: Nu e nici prima dată când zici nu eu, nu e nici prima dată când zici că nu mai vrei nimic, nu e nici prima dată când zici că pa!

Julia: Bine, că să fie Robi satisfăcut... nu mai pot sunt leșinată în continuare după tine!

Robi: Nu vrea să fiu satisfăcut, dragă mea, pentru că nu te vreau!

Julia: Decât să fac lucrurile fake, mai bine nu le mai fac! Fac gaură în canapea, care e problema?

Robi: Cine face lucruri fake?

Julia: Care e problema ta?

Julia, în lacrimi din cauza lui Robi! Cei doi concurenți își vor spune replici aprige

După un schimb de replici acide și jignitoare, Julia va ceda nervos și îi va răspunde lui Robi cu aceeași moneda și apoi va părăsi platoul. Concurenta se va retrage în grădina, unde va veni Giuly pentru a încerca să o consoleze și să o calmeze, însă Julia va izbucni în lacrimi și va mărturisi că o deranjează enorm atitudinea lui Robi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

Julia: Ești penibil! Ești jalnic!

Robi: Iar plângi?

Julia: Ești jalnic!

Robi: Du-te la gara!

Julia: Nu-l mai suport efectiv!

Patrick: Vezi că de asta plânge!

Robi: Și ce vrei să îi fac eu, frate?

Patrick: Ai bătut în fizic!

Robi: Da, mă, am bătut în fizic! N-am bătut în niciun fizic!

Julia: Nu l-am înjosit niciodată cum face el cu mine!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!