Adrian Mutu și Cristiano Ronaldo, fotografie de senzație! Gestul făcut de Ronaldo pentru fiul „Briliantului”

Autor: Andrei Costanda

Adrian Mutu și Cristiano Ronaldo s-au întâlnit în Arabia Saudită.

Sursa: Instagram Adrian Mutu

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită pentru a-i face o surpriză fiului său, Tiago.

Adrian Mutu, fostul golgheter al echipei naționale a României și unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români, a avut o întâlnire memorabilă cu superstarul portughez Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită.

Cadou special din partea lui Ronaldo pentru fiul lui Mutu

Evenimentul a fost prilejuit de vizita lui Mutu și a fiului său, Tiago, la clubul Al Nassr, echipa la care evoluează Ronaldo. Mutu a împărtășit momentul pe rețelele sociale, unde a postat o fotografie alături de CR7 și un mesaj deosebit.

„Vizitând Arabia Saudită, astăzi am mers la clubul Al Nassr. Când fiul meu, Tiago, a împlinit vârsta de 7 ani, i-am promis că, dacă va fi cuminte, îi voi face cunoștință cu legenda și superstarul mondial Cristiano Ronaldo. Astăzi, visul este îndeplinit. Îți mulțumesc, prietene, pentru amabilitate. Tot în această seară vom vedea împreună meciul, derby-ul contra lui Al Hilal", a scris Mutu pe rețelele sociale.

Un gest special din partea lui Cristiano Ronaldo a fost oferirea unui tricou semnat pentru Tiago Mutu. Gestul a adus bucurie tânărului fan, iar imaginea cu Ronaldo și Mutu a devenit rapid virală, captând atenția presei internaționale. Jurnaliștii britanici de la Daily Mail au reamintit trecutul tumultuos al lui Mutu în Premier League, când acesta a jucat pentru Chelsea și a fost implicat în diverse controverse.

Citește și: Cum a aflat Florin Răducioiu că era înșelat și cine l-a ajutat să afle adevărul: „Îi mulțumesc enorm pentru că mi-a deschis ochii”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Imagini inedite cu Răzvan Lucescu după ce PAOK Salonic a câștigat titlul în Grecia: „Nimeni nu ne dădea vreo șansă!”

Reacția presei după întâlnirea dintre Mutu și Ronaldo

Anterior vizitei la Al Nassr, Mutu și Tiago s-au întâlnit și cu Ivan Rakitic, fostul mijlocaș al Barcelonei și Sevillei, care joacă acum la Al Shabab.

Vizita la Al Nassr a fost însă punctul culminant al călătoriei lor în Arabia Saudită, întâlnirea cu Ronaldo fiind un moment de neuitat pentru tânărul Tiago.

Întâlnirea dintre Mutu și Ronaldo a stârnit interesul presei internaționale, fiind preluată de diverse publicații. Britanicii de la Daily Mail au titrat: „Băiatul rău uitat din Premier League s-a fotografiat cu Cristiano Ronaldo”, aducând aminte de cariera tumultoasă a lui Mutu la Chelsea.

În 2003, după transferul său la Chelsea, Mutu era considerat unul dintre cei mai promițători atacanți din Europa. Totuși, cariera sa a fost marcată de un test antidrog picat, care a dus la o suspendare de opt luni din partea FA.

După această perioadă dificilă, Mutu și-a reluat cariera în Italia, jucând pentru echipe precum Livorno, Juventus, Fiorentina și Cesena. A urmat o scurtă perioadă în Ligue 1 la AC Ajaccio și finalul carierei sale la echipe precum Petrolul, Pune City și ASA Târgu Mureș.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!