Ce a spus Dorin Mateiu despre relația cu Simona Halep. A reacționat imediat după ce s-a zvonit că ar fi iubitul sportivei

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 mai 2024, 10:41

Ce a spus Dorin Mateiu despre relația cu Simona Halep

Sursa: adevarul.ro

Viața personală a Simonei Halep a fost destul de privată după divorțul prin care aceasta a trecut, însă recent aceasta a fost văzută alături de milionarul Dorin Mateiu.

Simona Halep a avut parte de doi ani dificili, în care a fost privată de la marea ei pasiune, tenisul, însă și viața ei personală a fost zguduită atunci când a trecut printr-un divorț. Deși de la divorț aceasta nu s-a mai afișat cu potențiali parteneri, aceasta a fost surprinsă alături de milionarul Dorin Mateiu. Iată care a fost reacția milionarului atunci când zvonurile despre o posibilă relație cu Simona Halep au început să apară.

Simona Halep și Dorin Mateiu, surprinși împreună la masă

Săptămâna trecută, Simona Halep a fost surprinsă alături de milionarul Dorin Mateiu la masă, iar din acel moment, zvonurile legate de o posibilă relație amoroasă între ei au început să apară. Simona Halep și Dorin Mateiu au fost observați într-un cunoscut local din București, iar deși interacțiunea dintre cei doi a părut amicală, oamenii au început să fie tot mai curioși despre adevărata legătură dintre cei doi.

Citește și: Aryna Sabalenka, apariție plină de aroganță înainte de a concura cu Simona Halep la Miami! Tenismena s-a pozat într-un avion de lux cu un celebru sportiv

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

În anul 2022, Simona Halep a decis să divorțeze de soțul ei, Toni Iuruc, iar din acel moment, aceasta a decis să nu își mai expună viața privată, însă cu toate acestea, fanii sportivei au observat pe rețelele sociale ale acesteia un număr impresionant de buchete de flori. Florile pe care Simona Halep le primește i-a făcut pe admiratori să se gândească la o posibilă persoană specială pe care aceasta o are în viața ei, dar pe care vrea să o țină departe de ochii curioșilor.

Atunci când Simona Halep a fost surprinsă alături de „Regele Mezelurilor din Transilvania”, fanii acesteia au crezut că el este bărbatul misterios ce îi oferă buchete de flori acesteia, însă Dorin Mateiu a decis să dezvăluie care este adevărata relație dintre cei doi, potrivit adevarul.ro.

Ce spune Dorin Mateiu despre relația cu Simona Halep

Dorin Mateiu are 57 de ani și este un milionar din România, cunoscut drept „Regele Mezelurilor din Transilvania”, iar acesta a fost surprins la masă alături de Simona Halep, în vârstă de 32 de ani,

iar zvonurile despre o posibilă relație au început să apară. Milionarul a decis să clarifice situația, astfel a dezvăluit că între ei nu există o relație amoroasă, ci a fost o întâlnire amicală, în care să vorbească despre posibile afaceri, dar nu numai.

Ne-am întâlnit de mai multe ori și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Suntem cunoștințe. Asta pot să spun.

Și-a luat apartament la Rahmaninov, acolo ne știm. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva. Eu am invitat-o în oraș. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut.”,  a declarat acesta pentru prosport.ro

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!