Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea la Strasbourg: Aceasta a jucat timp de o oră și 53 de minute împotriva Magdei Linette

Autor: Cristina Mocanu

Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea la Strasbourg

 
Sursa: Facebook

Sorana Cîrstea a pierdut în fața polonezei Magda Linette, în primul tur al turneului WTA de la Strasbourg. Câți bani a încasat sportiva într-o oră și 53 de minute?

Sorana Cîrstea, în vârstă de 34 de ani și clasată pe locul 30 în WTA, a jucat recent în primul tur al turneului WTA de la Strasbourg, Franța. În această competiție, Sorana a avut un meci dificil împotriva polonezei Magda Linette, de 32 de ani, clasată pe locul 50 în WTA. Meciul a durat o oră și 53 de minute, timp în care Sorana a pierdut cu scorul de 5-7, 5-7.

Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea după participarea la turneul WTA din Strasbourg?

Pentru participarea la turneul de la Strasbourg și pentru efortul depus în acest meci, Sorana Cîrstea a încasat un premiu de 8.550 de euro. Deși a fost eliminată din primul tur, suma obținută reflectă recunoașterea muncii și talentului ei pe terenul de tenis. Pe de altă parte, Magda Linette, câștigătoarea meciului, a primit un cec în valoare de 11.925

de euro pentru avansarea în turul următor.

Reflecțiile Soranei Cîrstea Asupra Carierei Sale

După meci, Sorana a vorbit despre experiențele și perspectivele sale în tenis. Ea a subliniat că nu acordă prea multă importanță vârstei atunci când joacă, concentrându-se mai degrabă pe performanța și atitudinea ei pe teren. Sorana a menționat că, indiferent de vârstă sau de alți factori personali, esențial este să se concentreze pe joc și să dea tot ce are mai bun.

„Faptul că joci împotriva unor fete atât de tinere te face să te simți ca o veterană? Te simți în vârstă? Nici tu nu prea crezi asta. Și eu am avut 18 ani și a trebuit să concurez împotriva unor fete mai în vârstă, precum Serena Williams, Venus sau Svetlana Kuznețova. Pe teren uiți de asta. Este un meci de tenis și nu contează câți ani ai sau dacă ești stângaci sau dacă ești foarte înalt: singurul lucru care contează ești tu și atitudinea ta”,

a declarat Sorana potrivit digisport.ro.

Citește și: Simona Halep a oferit primele declarații despre implicarea lui Patrick Mouratoglou în scandalul de dopaj: „Nu am vrut să cred!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cariera impresionantă a Soranei Cîrstea

Sorana Cîrstea, născută pe 7 aprilie 1990 la București, România, are o carieră impresionantă în tenis. Cea mai bună clasare a sa la simplu a fost locul 21 mondial, atins pe 12 august 2013, iar la dublu a ajuns pe locul 35 în clasament, pe 9 martie 2009. Printre realizările notabile ale Soranei se numără sferturile de finală la Openul Franței în 2009 și la US Open în 2023, precum și finala Cupei Rogers din 2013.

Pe parcursul carierei sale, Sorana a învins 13 jucătoare din Top 10 mondial, printre care se numără Jelena Janković, Anna Chakvetadze, Caroline Wozniacki, Francesca Schiavone, Sam Stosur, Vera Zvonareva, Marion Bartoli, Angelique Kerber, Petra Kvitová, Li Na, Sara Errani, Karolína Plíšková, Caroline Garcia și Arina Sabalenka. Aceasta reprezintă o dovadă a abilităților și determinării sale constante pe terenul de tenis.

Citește și: Cine este „Regele mezelurilor”, presupusul nou iubit al Simonei Halep. Primele imagini cu cei doi

Astfel, deși meciul de la Strasbourg nu s-a încheiat cu o victorie pentru Sorana Cîrstea, premiul obținut și experiențele valoroase adunate pe teren sunt aspecte pozitive. Sorana rămâne o jucătoare de top, cu o carieră de invidiat, și continuă să inspire prin perseverență și pasiunea pentru tenis. Cu o atitudine pozitivă și concentrată, Sorana este hotărâtă să-și mențină poziția în lumea tenisului și să continue să-și îmbunătățească performanțele.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!