Ce vârste au copiii lui Ștefan Bănică Jr. Cel mai mic a împlinit 5 ani

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 mai 2024, 10:09

Ce vârste au copiii lui Ștefan Bănică Jr.

Sursa: Facebook Stefan Banica

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră, iar acesta se mândrește cu cei trei copii ai lui.

Ștefan Bănică Jr. este împlinit din toate punctele de vedere, având parte de o carieră muzicală de succes, dar și de o frumoasă familie. Deși acesta un băiat  cu Camelia Constantinescu, o fată cu fosta sa soție, Andreea Marin și un băiat cu actuala sa soție, Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică Jr. știe cum să își organizeze timpul pentru a face parte din viața fiecăruia. Iată ce vârste au copiii lui Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. are 3 copii

Ștefan Bănică Jr. a avut o viață amoroasă tumultuoasă, iar de-a lungul vieții sale, acesta a fost într-o continuă căutare a sufletului său pereche. Cu toate acestea, artistul a avut mai multe povești de dragoste cu femei spectaculoase din showbizul românesc, iar trei dintre ele i-au oferit câte un copil. Ștefan Bănică Jr. se mândrește de fiecare dată când are ocazia cu cei trei copii ai lui, doi băieți și o fată. 

Citește și: Cât de mult câștigă Radu Ștefan Bănică din meseria de artist: „Nu făceam nici 100 de lei pe zi”. Din ce trăiește fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Primul său băiat este Radu, ce este fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Cameliei Constantinescu. Acesta locuiește alături de mama sa încă din perioada în care părinții săi s-au despărțit, atunci când Radu avea 4 ani, în anul 2005.

La doar un an mai târziu de la această despărțire, Ștefan Bănică Jr. se căsătorește cu a doua sa soție, Andreea Marin, femeie ce l-a făcut pe artist tată de fată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

În anul 2006, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. și-au unit destinele, iar în viața lor a venit Ana Violeta, fata celor doi. Din nefericire, relația celor doi de iubire s-a sfârșit în anul 2013, când aceștia au decis să meargă pe drumuri diferite. A treia și ultima femeie din viața lui Ștefan Bănică Jr. este Lavinia Pîrva, actuala sa soție, cu care artistul are un băiețel, Alexandru, potrivit playtech.ro.

Ce vârstă are Violeta, fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin

Violeta este al doilea copil al lui Ștefan Bănică Jr., fată pe care acesta o are alături de Andreea Marin. Deși Violeta este al doilea copil al artistului, este primul și sigurul copil al Andreei, iar aceasta are toate motivele de mândrie. Violeta este de o frumusețe răpitoare la doar 16 ani, iar aceasta este apreciată pe rețelele de socializare datorită naturaleții pe care aceasta o prezintă, fiind astfel asemănătoare cu mama ei.

Deși Violeta și Radu nu au aceeași mamă, cei doi frați se înțeleg foarte bine și se încurajează întotdeauna în momentele importante ale vieții lor, ceea ce îl face pe Ștefan Bănică Jr. să fie mândru de familia frumoasă pe care a reușit să o formeze. 

Alexandru, fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr., a împlinit 5 ani

La începutul săptămânii trecute, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au avut motiv de bucurie, deoarece băiatul lor, Alexandru, a împlinit frumoasa vârstă de 5 ani. Alexandru este fiul cel mai mic al artistului, iar numele acestuia a fost ales în memoria fratelui său decedat.

Cei doi au ales ca acest eveniment să fie celebrat alături de cei mai dragi prieteni ai copilului lor, într-un cadru de vis, unde atmosfera a fost întreținută de câțiva animatori pentru copii, potrivit ciao.ro.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!