Kanal D, pe primul loc in topurile audientelor cu EXATLON

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 29 ian 2018, 13:44
Foto(8)

Membrii Echipei Razboinicilor s-au intors aseara in Casa. Acestia au castigat detasat in fata adversarilor, in competitia de aseara.

„Exatlon”, cea mai iubita competitie sportiva televizata din tara, a adus podiumul pentru Kanal D.

Editia difuzata aseara, in intervalul 20:40 – 23:05, a pozitionat statia TV pe primul loc la nivelul intregii tari, cu o cota de piata de peste 20%, cat si la nivelul populatiei de la orase.

Minutul de aur, atins la 20:52, a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane (2.264.000)

de romani. Aseara, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 10,2% rating si 20,4% cota de piata, pe targetul National, si 7,9% rating si 16,3% cota de piata, pe targetul All Urban.

Cu 6,8% rating si 16,4% cota de piata, Kanal D si-a adjudecat a doua pozitie in topul televiziunilor din Romania, pe segmentul de public comercial. Competitia intre cele doua tabere, Echipa Razboinicilor si Echipa Faimosilor, a fos turmarita in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste un milion si jumatate (1.817.000)

de fani.

Razboinicii au facut legea aseara la “Exatlon”, in cadrul competitiei, miza jocului fiind din nou casa. Mai dornici ca oricand sa castige acesta confruntare dura, cei opt concurenti din Echipa Razboinicilor nu le-au lasat nicio sansa adversarilor si i-au infrant pe teren, cu 10 la 5.

Traseul a fost unul destul de complicat, care le-a pus nervii si forta la incercare concurentilor de la Exatlon.

Alex a fost primul care a inscris pentru Razboinici, cel care a deschis calea catre victoria detasata.

Competitia continua si in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D. Telespectatorii vor putea afla astazi cine sunt cei trei nominalizati spre eliminare, in urma jocului sportiv din Arena.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!