El este afaceristul român care s-a stins din viață în timp ce repara o mașină. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a lăsat în urmă o soție și doi copii: „Dumnezeu să-l odihnească în pace”

Autor: Diana Bostan

Afaceristul Florian Ișfan și-a pierdut viața în Germania

Sursa: Facebook: Ișfan Dumitru- Florian

Florian Ișfan, un cunoscut om de afaceri român, s-a stins din viață la doar 32 de ani. Acesta a murit în Germania, în timp ce încerca să repare o mașină.

Durere fără margini pentru familia lui Florian Ișfan. Afaceristul și-a pierdut viața în timp ce încerca să repare o mașină. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a lăsat în urmă o soție și doi copii, notează asingorj.

Un afacerist român și-a pierdut viața în Germania

Șocul a cuprins întreaga comunitate din orașul Rovinari la aflarea tragicului eveniment care a dus la decesul afaceristului Dumitru Florian Ișfan, în vârstă de 32 de ani.

Bărbatul și-a pierdut viața într-un accident nefericit, survenit în timp ce încerca să repare o mașină.

Citește și: Tragedie! Șofer de TIR român ucis la volan în Belgia de niște tineri sub influența substanțelor psihoactive

Potrivit asingorj, afaceristul se afla în Germania alături de un membru apropiat al familiei, cei doi efectuând mai multe reparații la o mașină.

În timp ce se străduia să remedieze o problemă sub autovehiculul ridicat, nefericirea s-a abătut asupra sa: mașina a alunecat brusc de pe suportul de ridicare și l-a strivit pe bărbat.

Medicii s-au deplasat de urgență la fața locului, însă în ciuda eforturile disperate de a-i salva viața, românul Florian Ișfan a fost declarat decedat. Vestea s-a abătut ca un șoc peste apropiații și familia acestuia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Florian Ișfan a lăsat în urmă o soție și doi copii

Vestea tragică a morții lui Florian Ișfan a provocat un val de tristețe în comunitatea din Rovinari.

Cunoscut pentru afacerile sale prospere, el era proprietarul unei fabrici de pahare din carton, unei fabrici de mobilă și a două magazine în oraș. Prietenii și apropiații săi au fost profund marcați de această pierdere. Florian era căsătorit și avea doi copii, iar familia sa și întreaga comunitate sunt acum în stare de șoc și durere în urma acestui eveniment tragic.

Citește și: Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului în vârstă de 20 de ani a rupt balustrada unui pod și s-a prăbușit într-o prăpastie

„Mi-ai înnegrit sufletuuuu Floriiiiiiineeeeeeee”, a fost mesajul postat de soția lui Florian Ișfan

„Dumnezeu să-l odihnească în pace și multă putere”, a fost un alt mesaj postat de un apropiat, în secțiunea de comentarii.

În data de 17 mai, sicriul ce conține trupul neînsuflețit al respectatului om de afaceri a fost adus în localitatea Rovinari, notează sursa menționată anterior.

Bărbatul era un familist convins, iar în ultima postare de pe pagina sa de Facebook, Florin apare alături de soție și cei doi copii, în ziua de Paște.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!