Kanal D, pe prima pozitie in top aseara, cu "Exatlon"! Prima Gala "Bravo, ai stil! All Stars" a fost si ea prima optiune a telespectatorilor, plasand Kanal D pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 ian 2018, 11:34
Foto(11)

Spectacol total aseara la "Exatlon"! Batalia dintre Razboinici si Faimosi a plasat Kanal D pe primul loc in audiente, cu 9,4% Rating si 20,1% Share la nivelul publicului din intreaga tara, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Minutul de aur, inregistrat la 22:26, a strans in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste doua milioane de telespectatori (2.007.000).

Revenire spectaculoasa a Razboinicilor aseara, la "Exatlon", dupa ratarile succesive de saptamana trecuta. Cu cativa membri ai echipei accidentati, dar dornici sa intoarca soarta in favoarea lor, acestia au facut un spectacol adevarat pe traseul extrem de dificil din prima proba si au castigat portiile de lasagna atat de necesare.
Stefan a deschis seria punctelor acumulate de Razboinici cu o evolutie incredibila, avandu-l ca rival pe Vladimir. Dupa ce a simtit gustul acestei prime victorii, echipa Razboinicilor s-a mobilizat si a gasit resursele necesare pentru a castiga.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!