"Exatlon" a pozitionat Kanal D pe locul doi in topul audientelor, pe doua targeturi – National si All Urban

Author: B.M.
Actualizat: 09 ian 2018, 11:23
Foto(6)

"Exatlon" a pozitionat Kanal D pe locul doi in topul audientelor, pe doua targeturi – National si All Urban

Reality-ul filmat in Republica Dominicana, ce pune la bataie premiul de 100.000 de Euro, ridica adrenalina romanilor!

Emisiunea difuzata de sambata pana marti, de la ora 20:00, isi castiga pe zi ce trece tot mai multi fani.

Tot mai multi romani urmaresc competia dura „Exatlon”, filmata pe plaja exotica din Republica Dominica, locul unde echipa Razboinicilor si cea a Faimosilor se lupta din greu pentru a castiga.


Kanal D a inregistrat aseara audiente de top, clasandu-se pe locul doi, atat la nivelul publicului National, cat si al celui de la orase, in intervalul difuzarii emisiunii- 20:00 – 22:30.  1.738.000 de telespectatori urmareau emisiunea cu sufletul la gura in minutul de aur, inregistrat la 21:19.

Kanal D s-a plasat pe locul doi in topul audientelor cu 7,5% Rating si 14,3% cota de piata, pe targetul National, si cu 5,5% Rating si 11,2%   cota de piata pe All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.


Statia s-a pozitionat pe locul trei la nivelul publicului comercial, la mica distanta de cel de-al doilea clasat, inregistrand 4,8% Rating si 11,6% Share, pe intervalul analizat, mai sus mentionat.


Lupta dintre cele doua echipe este tot mai stransa, probele sunt extrem de dificile si pun la incercare forta, inteligenta si psihicul participantilor.

Cifrele obtinute de ”Exatlon” dovedesc ca  telespectectatorii traiesc la maximum, alaturi de preferatii lor din concurs, tensiunea probelor comentate in ritm alert de Cosmin Cernat, intocmai ca la o competitie olimpica.
 

Aseara, Faimosii si-au luat revansa si au castigat ambele probe. Au existat si momente tensionate intre membri ai echipelor adverse. In aceasta seara, probele continua, telespectatorii vor putea urmari competitia incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!