Cutremurator: o femeie insarcinata s-a dus la control, dar medicii i-au spus un lucru socant: fatul risca sa II CADA din corp! E incredibil ce au facut doctorii pentru a evita tragedia

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:46

Nicola Richards, in varsta de 27 de ani, este acum o mama fericita, dar a trecut plin clipe de cosmar in timpul sarcinii.

Ea a avut un soc dupa ce a mers la un control iar medicii i-au spus ca cervixul ei nu este suficient de puternic pentru a-i tine fatul in pantece. Practic micutul putea sa cada la propriu, in orice moment, din burta ei.

Riscurile erau enorme: in cazul in care se intampla acest lucru iar cel mic venea pe lume mult prea devreme, sansele lui de supravietuire erau minime, deoarece organismul nu ii era dezvoltat complet.



Nicola a fost cu atat mai speriata cu cat a trecut anterior printr-o experienta similara: primul ei bebelus, o fetita pe care a numit-o Hope, a murit din aceasta cauza, "nascandu-se" in a cincea luna de sarcina.

Pentru a evita din nou o astfel de tragedie, doctorii au apelat la un artificiu socant, dar eficient: au cusut practic fatul de corpul mamei. Din fericire totul s-a terminat cu bine: Jesse a venit pe lume in a 8-a luna de sarcina, a fost perfect sanatoasa si s-a dezvoltat normal.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!