A vrut sa fie romantic si sa intre peste sotia lui la dus, dar cand a deschis usa la baie si a vazut ce facea femeia in cada si-a pus mainile in cap! "Ce fac acum, divortez sau nu?"

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:20

Obiceurile vechi si nocive nu dispar atat de usor; a aflat-o pe pielea lui un barbat, care acum se afla intr-o situatie nu tocmai placuta.

Dorind sa dea dovada de romantism, omul a decis sa isi surprinda sotia si sa intre peste ea la dus. Doar ca, ceea ce trebuia sa fie o seara deosebita s-a transformat intr-un adevarat cosmar.

In momentul in care a deschis usa de la baie, barbatul si-a prins nevasta intr-o ipostaza nu tocmai placuta: femeia era inconjurata de mai multe sticle de alcool, pe care le consumase pe ascuns.



Problema era cu atat mai grava cu cat doamna avusese probleme grave cu bautura, dar dupa ani de chin si de eforturi sotul credea ca reusise sa o convinga sa renunte la alcool.

Se pare ca cei doi traiau intr-o minciuna, femeia continuandu-si viciul pe ascuns. Acum omul este intr-o mare dilema si se gandeste daca sa intenteze divort sau nu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!