A cumparat o sticla cu otet, dar a INCREMENIT cand a vazut ce contine: “E un cap inauntru”

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 22:05

Eleri Adkins, o tanara in varsta de 29 de ani, a ramas terifiata de ceea ce a descoperit in sticla de otet pe care tocmai o cumparase de la supermarket.

Femeia a incremenit cand a vazut ca ceva care aducea cu o meduza era in sticla cu otet. Nu isi aducea aminte daca era acolo in momentul in care cumparase produsul de la supermarket. A mers cu sticla sigilata la reprezentantii magazinului." E ceva gelatinos inauntru, seamana cu un cap. As vrea sa stiu ce este!", s-a plans clienta.

Rezultatul a uimit-o! Ceea ce parea o meduza, era de fapt o bacterie, un carbohidrat care se dezvolta in mod natural intr-un mediu acid.

In mod normal producatorul trebuia sa se asigure ca recipientele sunt foarte bine spalate, iar continutul pasteurizat pentru a evita astfel de incidente.

" Am rugat clienta sa returneze produsul pentru ca furnizorul sa poata efectua o ancheta interna", au declarat pentru The Mirror, reprezentantii supermarketului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!