Razboinicii au decis! Cine se lupta cu Andreea pentru ramanerea in competitie

,
Razboinicii
Razboinicii au votat-o pe Marilena pentru eliminare

Razboinicii au decis cine este concurenta care se va lupta cu Andreea pentru a ramane in competitie.

Razboinicii au nominalizat-o pe Marinela pentru eliminare in consiliul de astazi.

"Imi place sa fiu o persoana sincera si asumata. Da, ma asteptam. Daca au luat aceasta decizie colegii mei, probabil ca a fost intemeiata.

Sper din suflet ca cei de acasa sa ma ajute sa raman in competitie", a spus Marilena.

Ce este interesant este ca daca Roxana sau Musty apareau pe ultimul vot ar fi fost doi nominalizati pentru eliminare din echipa Razboinicilor in aceasta seara.

"Din partea Razboinicilor este a doua nominalizare pentru eliminare. Prima nominalizare a fost Andreea", a subliniat prezentatorul Survivor Romania, Daniel Pavel.

Marilena Survivor Romania
Marilena isi doreste sa ramana in competitie

Marilena si Andreea, nominalizate pentru eliminare

Ieri Andreea a fost nominalizata de Razboinici pentru eliminare cu un vot covarsitor. Andreea a primit 5 voturi, in timp ce Marilena nu a fost votata de nimeni ieri. Celelalte voturi au fost primite de Musty, un vot si Roxana Ghita, un vot. Cei doi au fost votati si astazi.

Razboinicii au mers pe o strategie astazi si cei mai multi au respectat-o, votand-o pe Marilena.

Faimosii au castigat astazi cel de al doilea joc consecutiv. A fost tot un joc pentru imunitat, Faimosii castigand cu acelasi scor ca ieri, 10-4.

Punctul decisiv a fost adus de Zannidache, caruia i s-a facut si rau dupa ce a adus victoria pentru echipa lui. Colegii au dezvaluit ca s-a simtit rau de dinainte. Zannidache a primit totemul pentru devotamentul lui, reusind sa castige punctul final, contra lui Musty, in ciuda faptului ca nu se simtea bine.

Cine este Marilena

Marilena Cuciurean are 25 de ani, este din Vatra Dornei si este instructor de fitness. Ea are propria ei sala de fitness.

Totodata, Marilena este multipla campioana la sanie bob, sport pe care il practica de 6 ani, dar la care a obtinut deja performante bune.

„M-am înscris la Survivor România pentru ca sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalina. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!”, declara Marilena Cuciurean.

„Dragii mei prieteni, în curând voi participa la cea mai tare aventură și experiență din viața mea, Survivor România! O să am nevoie de susținerea și sprijinul vostru!”, mai transmitea Marilena Cuciurean.

Citeste si: Explozie de bucurie la Survivor Romania! Ce vor primi castigatorii, in afara de imunitate

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Faimosii castiga jocul pentru imunitate! Lui Zannidache i s-a facut rau dupa ce a adus punctul decisiv!

Profesor român: 'Maximul de ipocrizie e să vorbești despre România educată, Guvernul tău să fie plin de plagiatori și să dai 2% pentru educație!'

Faimosii castiga jocul pentru imunitate! Lui Zannidache i s-a facut rau dupa ce a adus punctul decisiv!

Explozie de bucurie la Survivor Romania! Ce vor primi castigatorii, in afara de imunitate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies