Pe cine au nominalizat Războinicii pentru eliminare: "Nu mi-am dat seama că mă voi acomoda atât de greu"

,
Războinicii la Consiliu
Războinicii la Consiliu

Războinicii și-au ales concurentul nominalizat pentru eliminare la Survivor România 2021.


In articol:

Alegerea a fost clară, Războinicii optând pentru Andreea. Aceasta a fost votată de 5 colegi de echipă, în timp ce Musty și Roxana au primit și ei un vot.

"Eu inițial am luat jocul acesta ca pe o joacă, nu mi-am dat seama că este atât de greu, că mă voi acomoda atât de greu.

Bineînțeles că îmi doresc să continui, să merg la joc. Vă mulțumesc", a spus Andreea după ce a aflat nominalizarea colegilor.

Andreea de la Survivor Romania
Andreea, nominalizată pentru eliminare la Survivor Romania

Faimoșii, victorie în ultimul joc pentru imunitate

Faimoșii au câștigat cu 10-4 jocul pentru imunitate, trimițându-i pe Războinici în Consiliul pentru nominalizare.

Votul a fost covârșitor în favoarea Andreei, care așteaptă acum deznodământul: va părăsi sau nu competiția Survivor România 2021?

A fost o victorie care le-a produs multă bucurie Faimoșilor, care au pierdut ieri un joc pe care l-au condus cu 3-0. Este vorba de jocul pentru recompensă.

Punctul final astăzi a fost adus de Majda.

Cine e Andreea Moșneagu, concurenta nominalizată pentru eliminare

Andreea Moșneagu, Războinica nominalizată de către colegi pentru eliminare, are 31 de ani și este din Suceava. Andreea a venit în București pentru a face Facultatea de Științe Politice și Administrative.

Este pasionată de motociclism, merge regulat la sala și practică și kickboxing. Andreea Moșneagu era extrem de încrezătoare înainte de a pleca în Dominicană că va câștiga Survivor România 2021.

„Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărată războinică.

Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câstiga", declara Andreea Mosneagu.

Din păcate, problemele la genunchi și-au spus cuvântul, iar performanțele sportive ale Andreei la Survivor nu au fost cele pe care colegii ei le doreau, motiv pentru care au și nominalizat-o în număr mare pentru eliminare.

 

Citește-ne pe
Citește și:

START VOT! S-au deschis liniile de vot la Survivor România! Cum îți poți vota Războinicul favorit

Ministrul Ciucă, primele declaraţii despre retragerea sutelor de militari români din Afganistan: 'România va acţiona în acord cu deciziile aliate'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Faimoșii au câștigat en-fanfare jocul pentru imunitate! Scandal la Războinici după înfrângere

Faimoasa care îi place pe Jador și Culiță Sterp: "La corp..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies