Duminică, la “Asta-i România!”, povestea emoționantă a două copile greu încercate de viață

Autor: Lavinia Medrea

Duminică, de la ora 14:30, telespectatorii sunt invitați să urmărească o poveste de viață emoționantă despre pierdere, sărăcie și speranță, în emisiunea de reportaje "Asta-i România!", prezentată de Mihai Ghiţă şi difuzată la Kanal D.

Două copile, de 7 si 12 ani, si-au pierdut mama atunci când aveau cea mai mare nevoie de ea si încă nu știu cum să trăiască cu această durere. 

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, Familia Baldovin, vis împlinit

Povestea emoționantă a două copile greu încercate de viață

De un an au rămas doar în grija tatălui și se chinuie să supraviețuiască în doua cămăruțe dărăpănate.

Sărăcia a fost mereu pecetea familiei, dar mai rău ca acum nu le-a fost niciodată. Într-o casă mai mult decât modestă tatăl și fiicele lui reînvăță acum să trăiască fără mama, cea care a fost stâlpul familiei.

Citește și: Drama prin care trece Mihai Onilă, bărbatul care a ținut 40 de zile post cu apă. Acesta face confesiuni dureroase: „În 6 luni va muri!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Acum, cea care le-a dat viață a rămas doar în sufletul, in timp ce tatăl încearcă să umple golul lăsat de mamă.

Tot în ediția de duminica a emisiunii “ Asta-i Romania! ”, telespectatorii îi vor cunoaște și pe Subas și Binda Darnal, doi nepalezi, soţ si soţie, care își trăiesc visul la Focșănei, lângă Buzău, la peste 5500 de km distanță de locul lor de baștină, Kathmandu.

De trei ani sunt veniți in Romania si muncesc la o fermă. Aici, în România, și-au găsit liniștea, un loc de munca sigur și banii necesari pentru a le asigura copiilor lor educație si un viitor mai bun.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, două povești de viață uluitoare, la “Asta-i Romania!”, emisiunea prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.