Ömer descoperă adevărul despre familia lui reală! Cum va reacționa tânărul și ce decizie radicală va lua, aflați în această seară într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2022, 11:52
totul pentru familia mea Foto(6)

Omer afla adevărul despre identitatea lui

Sursa: Captură KANAL D

Akif pune la cale cea mai aprigă răzbunare împotriva fostei sale amante, Suzan! Ömer va afla adevărul despre familia lui reală!

Noi evenimente șocante îi așteaptă pe cei patru frați sărmani din serialul Totul pentru familia mea, în episodul dramatic din seară această, de la ora 20:00. Viața lor va fi dată peste cap de dezvăluirile făcute de Akif, cel care le-a distrus liniștea familiei și le-a răpit șansa de a trăi fericiți alături de părinții lor.

Ömer descoperă adevărul despre familia lui reală! Cum va reacționa tânărul și ce decizie radicală va lua

În noul episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, ce va fi difuzat în această seară, de la ora 20:00, lucrurile vor capătă o turnură neașteptată și șocantă pentru cei patru frați, Kadir, Ömer, Asiye și Emel, deoarece va ieși la iveală un secret dureros. Tânărul Ömer va descoperi totul despre adevărata lui identitate și va simți că întregul univers se va prăbuși pentru el, în clipa în care va afla

că face parte dintr-o altă familie si ca cei trei pe care ii considera frații săi nu reprezintă de fapt, familia sa.

Akif va pune la cale un plan crunt de răzbunare împotriva fostei lui amante, Suzan. Bărbatul va dezvălui în fața tuturor faptul că Ömer este fiul pe care aceasta îl pierduse cu ani în urmă și pe care îl căutase disperată.

Citește și: Cine este și câți ani are Yiğit Koçak, chipeșul actor care interpretează rolul Ömer în noul serialul turcesc, Totul pentru familia mea! Telespectatorii îl cunosc din producția Dragoste și secrete!

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Descoperirea acestui secret dureros va da peste cap atât viața celor patru frați, cât și viața tinerei Harika. Pe de o parte, Ömer îi va cere lămuriri lui Kadir și unchiului sau și nu va putea accepta noua lui identitate, iar pe de altă parte, Harika îi va cere socoteală mamei sale.

4 filme cu Keanu Reeves. Dacă nu le vezi, o să vină John Wick după tine

După ce își va duce la îndeplinire planul diabolic, Akif va jubila mulțumit de isprava lui și i se va adresa cu ironie amară fostei lui amante, Suzan. Și în tot acest timp, tânărul Ömer va decide să se îndepărteze de toată lumea și va merge la mormântul părinților săi adoptivi pentru a se aduna și pentru a cauta totodată alinarea de care avea nevoie în acele clipe de confuzie și de rătăcire.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan!