Akif devine ținta răzbunării lui Resul! Vezi online subtitrat episodul 50 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 50: Resul pune la cale un plan diabolic de răzbunare împotriva rivalului său, Akif Atakul! Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 50 din Totul pentru familia mea

În episodul 50 din serialul Totul pentru familia mea, frații Eren sunt urmăriți de ghinion, din nou, și se vor confrunta cu evenimente dificile.

Omer are de gând să lucreze încă pentru cămătarul Tayfun pentru a-și ajuta surorile, însă Doruk îl avertizează să nu le pună de fapt viață în pericol cu acțiunile sale obscure.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător de condoleanțe după producerea teribilelor seisme în Turcia! Iată ce a transmis celebrul actor Celil Nalçakan pe contul lui de socializare!

Omer are de gând să lucreze în continuare pentru cămătarul Tayfun, pentru a-și ajuta surorile, în ciuda faptului că pericolul îl pândește la fiecare pas. Între timp, Doruk descoperă cu ce se ocupă Omer și îl avertizează aprig să nu le pună viață în pericol de fapt celor două surori ale sale.

Doruk: Dacă Asiye pățește ceva pe calea asta pe care ai luat-o tu, te distrug!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Omer: Fac totul pentru ele, oricum! Nu-ți face griji!

După multe insistențe si eforturi, Akif o invita pe Suzan la o cină romantică, unde ii va pregăti o surpriză de proporții. Bărbatul are de gând sa renunțe definitiv la mariajul cu Nabahat si o va cere in căsătorie pe Suzan, având-o de partea lui pe Harika, fiica acesteia.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, anunț îngrijorător în mediul online! Iată ce a pățit de curând Yiğit Koçak! Chipeșul actor a fost nevoit să se retragă de pe platourile de filmare!

Pe de altă parte, Resul decide să acționeze împotriva lui Akif pentru a-l pune la punct după ce a intervenit între el și Suzan și le-a distrus relația.

În cele din urmă, Akif și Kaan își vor găsi casă devastată, crezând că hoții i-au călcat locuința.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy