Emir trece prin clipe de groază după ce plonjează cu mașina în lac. Vezi online subtitrat episodul 57 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 57: Emir ajunge cu mașina în lac după ce Aybike îi dă cu spary în ochi.   Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 57 din Totul pentru familia mea

În episodul 57 din serialul Totul pentru familia mea, Șengul găsește o eșarfă lăsată de Gonul în patul său, iar Emir plonjează cu mașina în lac după ce Aybike îi dă cu spary în ochi. 

Șengul găsește eșarfa pe care Gonul a lăsat-o intenționat în patul ei. Gonul îl cheamă pe Orhan acasă la ea seara, mințind că cei care i-au distrus restaurantul sunt în fața casei. Hilmie îl vede pe Orhan ieșind din casa ei și îi spune lui Şengul, iar aceasta devine nervoasă și începe să strige: ”Ai băgat o altă femeie în patul nevestei tale!”

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție inedită în cabina de machiaj! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan pe platourile de filmare!

Emir află mai implicarea Harikai în povestea cu exmatricularea lui și o duce într-un loc retras, pe malul unui lac ca să vorbească. Este furios iar Harika îi dă cu spray în față și îl adoarme apoi o sună pe Susen să meargă după ea. Asiye și Aybike merg cu ea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Emir se trezește în timp ce ele încearcă să ia cheia mașinii lui. Aybike îi dă din nou cu spray în față și-l adoarme. Apoi fetele vor să plece, dar în momentul în care Susen pornește mașina, lovește mașina lui Emir. Fiind în pantă, mașina lui pornește și se scufundă în lac sub privirile îngrozite ale fetelor.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai amuzante ipostaze alături de partenerul ei de platou, Orhan! Iată cum au fost surprinși talentații actori Fadik Sevin Atasoy și Cüneyt Mete, în spatele camerelor de filmat!

Akif le înșală pe Nebahat și pe Ayla și le face să piardă o sumă mare de bani fiindcă nu au acceptat ca Suzan să lucreze cu ele la compania de cosmetice pe care vor să o deschidă.

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy