Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai amuzante ipostaze alături de partenerul ei de platou, Orhan! Iată cum au fost surprinși talentații actori Fadik Sevin Atasoy și Cüneyt Mete, în spatele camerelor de filmat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2023, 13:58
Foto(4)

Fadik Sevin Atasoy, apariție de senzație alături de Cüneyt Mete, partenerul ei de platou din serialul Totul pentru familia mea! Iată ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat!

Fadik Sevin Atasoy face parte din categoria celor mai talentate și carismatice actrițe ale Turciei. Aceasta duce mai departe cu mândrie renumele părinților săi, doi titani ai cinematografiei turcești, Emel Göksu și Sönmez Atasoy, care au rămas pentru totdeauna în memoria telespectatorilor. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, ambițioasa actrița a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune uriaș pentru profesie. Cel mai recent proiect din care a făcut parte

este serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Sengul, care i-a adus mare succes.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai amuzante ipostaze alături de partenerul ei de platou, Orhan

Fadik Sevin Atasoy a venit pe lume în anul 1975, în Ankara, într-o familie celebră. Părinții săi i-au insuflat încă din primii ani de viață, dragostea pentru actorie și i-au descoperit talentul

uluitor, sfătuind-o să le calce pe urme. Sprijinită și încurajată de părinții săi în evoluția ei spre carieră de actrița, Fadik Sevin Atasoy a reușit în doar câțiva ani să ii facă mândri de realizările ei.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer este nevoit să ia o decizie radicală, de dragul surorilor sale!

După absolvirea liceului, Fadik Sevin Atasoy a fost admisă la Facultatea de Muzică și Arte ale Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o în anul 1998. Iar la scurt timp a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, unde a jucat până în anul 2000, când a fost remarcată de o mare casă de producție și cooptată în distribuția serialului Bizim Evin Halleri, care a însemnat și primul pas către

carieră de mare succes de astăzi. Au urmat multe roluri jucate magistral în seriale și filme de excepție, care i-au adus faima și pe plan internațional și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe, reușind astfel să își îndeplinească misiunea de a duce mai departe renumele familiei sale.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Vezi online live episodul 70 al serialului “Totul pentru familia mea”. Sevgi i-a transferat toată averea fiului ei, iar Omer face cercetări să afle cine este tatăl său cu adevărat

Cel mai recent proiect care i-a adus poate cel mai mare succes în carieră talentatei Fasdik a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Sengul, o femeie curajoasă și ambițioasă, dornică să își depășească umila condiție socială. În cadrul acestei producții îndrăgita actrița a jucat alături de bunul ei coleg și prieten Cüneyt Mete. De curând, Fadik a publicat pe contul ei de socializare un scurt clip video, în care a fost surprinsă alături de partenerul ei de platou, într-o binemeritată pauză, pe platourile de filmare.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look, la început de an! Iată cum arată în prezent celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”