Akif, la un pas de a fi demascat! Vezi online subtitrat episodul 45 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 45: Şengül își amintește de Akif și are de gând să dezvăluie faptele sale. Cum vor reacționa frații Eren?  Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 45 din Totul pentru familia mea

În episodul 45 din serialul Totul pentru familia mea, Şengül începe să își amintească anumite detalii din trecut, iar în clipă în care îl va întâlni pe Akif, aceasta îl va recunoaște și fără să stea prea mult pe gânduri să arate

tuturor adevărată lui față. 

Frații Eren vor fi martorii unor noi situații dramatice. Aceștia vor asista îngroziți la momentul în care mătușa lor va încerca să dezvăluie faptul că Akif se află în spatele tuturor necazurilor lor.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea a dezvăluit tuturor cine este femeia care îl așteaptă în culise, când susține concerte! Iată cât de mult o iubește celebrul actor Celil Nalçakan!

Fără să îi pese urmări, Resul o va invită la o cină romantică pe Suzan, chiar în casă lui. Însă la scurt timp aceștia vor fi deranjați de Ayla, care le va cere socoteală celor doi. Suzan va încerca să riposteze și să țină piept valului de reproșuri și jigniri lansate de rivala ei.

Între timp, Omer va descoperi că Tolga a fost cel care a provocat teribilul incendiu din club, în care el și Asiye au fost la un pas de a-și pierde viață.

Dornic să facă dreptate, Omer îl va obligă pe rebelul lui coleg să își recunoască vină.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție inedită în cabina de machiaj! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan pe platourile de filmare!

Pe de altă parte, Akif va avea parte de cele mai cumplite momente, în clipă în care va ajunge față în față cu Sengul. Aceasta îl va recunoaște și își va aminti că el este asasinul cumnatului ei și cel care le-a pricinuit toate nenorocirile fraților Eren.

 

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy