Akif Atakul va lua o decizie radicală cu privire la mariajul cu Nebahat, în timp ce Resul va încerca să se apropie de Suzan. Vezi online subtitrat episodul 48 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 48: Omer este din nou pe cale să facă lucruri la limita legii! Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 48 din Totul pentru familia mea

În episodul 48 din serialul Totul pentru familia mea, Akif Atakul vrea să pună punct mariajului cu Nebahat și vrea să părăsească casa în care au locuit atâta amar de timp.

În același timp, Resul va încerca să se apropie din nou de Suzan.

Akif Atakul și Nebahat nu se mai înțeleg de multă vreme, însă au păstrat aparențele și au continuat să formeze un cuplu. Acum, bărbatul este mai hotărât ca niciodată să rupă această legătură, motiv pentru care își va face bagajele, totul sub privirile nedumerite ale soției lui.

Șansele ca Akif să se întoarcă în brațele lui Suzan sunt mari, astfel Nebahat încearcă să îl convingă pe Resul să o caute pe Suzan și să încerce să se împace cu ea. Bărbatul a renunțat la ideea de a mai avea o relație cu Suzan după ce a aflat că aceasta și Akif au avut o aventură în trecut.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai amuzante ipostaze alături de partenerul ei de platou, Orhan! Iată cum au fost surprinși talentații actori Fadik Sevin Atasoy și Cüneyt Mete, în spatele camerelor de filmat!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Resul este dispus să treacă peste ce s-a întâmplat în trecut și ascultă de sfatul lui Nebahat, acesta va decide să o caute pe Suzan, însă va avea parte de o surpriză neplăcută.

La scurt timp își va face apariția și Akif Atakul, Acesta dezvăluind că urmează să iasă la masă alături de Suzan.

Între timp, Omer va fi din nou pe cale să facă lucruri la limita legii, implicându-se într-un conflict violent, totul pentru a primi banii de care familia lui are atât de multă nevoie.

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție inedită în cabina de machiaj! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan pe platourile de filmare!

Află în episodul 48 din Totul pentru Familia mea se va întâmpla în continuare cu Omer, dar și cum va reacționa Resul în momentul în care își va da seama că Suzan nu a rupt legătura cu Akif Atakul, ci din contră, cei doi sunt încă în relații bune.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy