Ömer este nevoit să ia o decizie radicală, de dragul surorilor sale! Vezi online subtitrat episodul 47 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 47: Asiye leșină de foame, iar Ömer se va vedea nevoit să recurgă la un mare sacrificiu pentru familia lui.  Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 47 din Totul pentru familia mea

În episodul 47 din serialul Totul pentru familia mea,  cei trei frați Eren vor trece din nou prin momente greledupă ce Asiye va leșina la liceu din cauza înfometării.

Kaan îl va anunța pe Omer ce i s-a întâmplat surorii lui și îi va atrage atenția că tânăra s-a prăbușit din cauza foamei, pentru că nu are bani să își mai cumpere mâncare.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, anunț îngrijorător în mediul online! Iată ce a pățit de curând Yiğit Koçak! Chipeșul actor a fost nevoit să se retragă de pe platourile de filmare!

Cel care îi va sări în ajutor și o va duce mă medic va fi Doruk. Tânărul este șocat de faptul că iubita lui a ajuns în acea stare precare din cauza foamei. Înspăimântat de traiul extrem de dificil al fraților Eren, Doruk îi va reproșa lui Omer faptul că nu reușește să aibă grijă surorile lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de mama sa, chiar pe platourile de filmare! Iată de la cine a moștenit actrița Su Burcu Yazgı Coşkun frumusețea si talentul

Pe de altă parte, Resul decide să rupă parteneriatul cu Akif Atakul, după ce a descoperit că Suzan a fost amanta acestuia și are de gând să se îndepărteze de aceștia.

În vreme ce Akif va încerca din răsputeri să se reapropie de Suzan și se oferă să îi dea o mâna de ajutor, însă se va lovi de respingerea Harikai.

Înrăutățirea stării de sănătate a surorii sale, îl va determina pe Omer să ia o decizie neașteptată. Tânărul se vede nevoit să recurgă la orice mijloace pentru a redresa situați materială a familiei sale.

Acesta are de gând să se implice în activități riscante și periculoase pentru a le oferi surorilor sale un trăi mai bun.

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy