Omer află că slujba oferită la spălătoria auto este doar un aranjament al lui Susen. Vezi online subtitrat episodul 43 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 43: Omer, Asiye și Emel trec, din nou, prin momente dificile. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 43 din Totul pentru familia mea

În episodul 43 din serialul Totul pentru familia mea, Șengul suferă amnezie, iar familia Eren încearcă să o ajute să-și recapete memoria, cu toate că toți se întreabă dacă nu cumva minte. 

Susen aranjează pentru Omer un job la o spălătorie auto, însă Omer renunță când află că patronul l-a angajat pentru a-i face o favoare lui Susen și că ea îi va plăti salariul.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, cele mai tandre ipostaze alături de iubita lui, Sinem! Iată cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți, care se pregătesc de căsătorie!

La început se supără, dar apoi înțelege că ea a vrut doar să-l ajute.

Doruk și Kaan se ceartă pentru Asiye. Suzan se întoarce la compania lui Resul cu planuri mari dar dă greș din primul moment pentru că îi spune lui Akif ce intenționează să facă, adică să se căsătorească cu Resul și să îl distrugă pe Akif.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Sinem! Iată ce locație specială a ales actorul Turan Cihan Şimşek și la ce gest uluitor a recurs în public!

Ayla se îmbată și cade pe scări și are niște răni ușoare. Akif îl minte apoi pe Resul că un jurnalist vrea să publice o știre falsă că el a rănit-o pe Ayla și îl convinge să amâne divorțul ca să nu se creadă că știrea este adevărată.

Cemile reușește să plece din casa lui Tolga și merge acasă la Asiye. Tolga îi acuză pe Asiye și pe Omer că au instigat-o împotriva lui și i-a despărțit. Ca să nu le mai facă probleme familiei Eren, Cemile pleacă din oraș. Seara, tinerii se duc la o petrecere iar Tolga provoacă un incendiu în local ca să se răzbune pe Omer și pe Asiye.

 

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy