Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Sinem! Iată ce locație specială a ales actorul Turan Cihan Şimşek și la ce gest uluitor a recurs în public!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iun 2023, 13:38
totul pentru familia mea Foto(6)

Turan Cihan Şimşek s-a logodit cu iubita lui

Sursa: Captură KANAL D

Tânărul și talentatul actor Turan Cihan Şimşek s-a logodit cu iubita lui, departe de Istanbul! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți!

Deși are doar 30 de ani, actorul Turan Cihan Şimşek a făcut furori în serialul Totul pentru familia mea, care a însemnat și cel mai mare succes din cariera lui de până acum. Acesta a debutat pe platourile de filmare de la vârstă de 17 ani și încă de la primele sale apariții pe micile ecrane a reușit să cucerească publicul cu talentul lui uriaș și cu o carisma aparte.

Dincolo de profesie, Turan Cihan Şimşek este și un bărbat fericit și împlinit deoarece trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu iubita lui, Sinem, pe care a cerut-o de curând în căsătorie și se pregătesc de nuntă.

Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Sinem

Turan Cihan Şimşek a venit pe lume în anul 1992, în Bad Säckingen, în Germania, însă pe când avea doar câțiva ani el și familia lui au revenit în Istanbul, acolo unde s-au stabilit.

Ambițiosul adolescent de atunci și-a dorit enorm să devină un actor celebru și după absolvirea liceului a decis să urmeze Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes, reușind să își îndeplinească marele vis.

În anul 2009, Turan Cihan Şimşek a debutat pe platourile de filmare ale serialului Bez Bebek, în rolul Selim, care i-a adus prima reușită din carieră și l-a impulsionat să meargă mai departe cu aceeași pasiune.

De-a lungul celor 13 ani de activitate în domeniul actoriei, Turan a dovedit un talent desăvârșit și o carisma deosebită, ce l-au ajutat să urce din ce în ce mai mult în ierarhia tinerilor actori.

Citește și: Akif Atakul va recurge la un gest extrem împotriva familiei Eren! „Dărâm tot ce-i aici!” Aflați ce se va întâmpla luni, 2 ianuarie, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de cariera fulminantă, Turan Cihan Şimşek este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece părinții săi îl susțin încă în tot ceea ce realizează și totodată trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Sinem, pe care a cerut-o chiar zilele trecute în căsătorie, într-o locație uluitoare. Acesta a ales să îi ofere în genunchi inelul de logodnă iubitei lui, pe când se aflau în vacanță în Serbia.

Astfel cererea în căsătorie a avut loc în plină stradă, în Belgrad, în văzul trecătorilor, care s-au oprit să ii admire pe cei doi îndrăgostiți.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, cele mai tandre ipostaze alături de iubita lui, Sinem! Iată cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți, care se pregătesc de căsătorie!