Asyie, salvată în ultimul moment de Omer! Vezi online subtitrat episodul 44 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 44: Asyie va fi la un pas de moarte și doar intervenția lui Omer va reuși să îi salveze viața. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 44 din Totul pentru familia mea

În episodul 44 din serialul Totul pentru familia mea, un incendiu puternic îi va pune viața în pericol frumoasei Asyie.

Din cauza fumului gros, tânăra va fi găsită aproape inconștientă de fratele ei, Omer. Acesta va reuși să o salveze în ultimul moment, reușind să o scoată din casa cuprinsă de flăcări și să alerteze autoritățile. Ambulanța o va prelua rapid pe Asyie și va încerca să o stabilizeze pe aceasta, alături fiindu-i Şengül, mătușa ei.

Citește și: Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de cel mai râvnit actor de la Hollywood! Iată cu cine s-a fotografiat carismatica Fadik Sevin Atasoy și ce anume o leagă de celebrul actor!

După ce de-a lungul timpului a făcut mai multe înțelegeri cu maleficul Akif Atakul, multe dintre ele chiar împotriva nepoților ei, Şengül va reuși să îi stârnească acestuia furia. Bărbatul își va face apariția la ușa femeii și o va amenința pe aceasta cu moartea.

„Te omor!”, îi va spune Akif Atakul lui Şengül.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea a întâmpinat noul an cu o decizie neașteptată! Celebrul actor Cüneyt Mete a dezvăluit ce va face anul acesta pentru a se menține în formă, după problemele de sănătate suferite!

Știind de ce a fost în stare Akif Atakul în trecut, Şengül va lua în serios amenințarea acestuia și va încerca să îl împiedice să intre în locuința ei.

Află în acest episod dacă va reuși femeia să scape de furia lui Akif și care va fi starea de sănătate a lui Asyie.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy