Asiye descoperă adevărul despre Akif! Vezi online subtitrat episodul 46 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 46: Frații Eren află cine este cel care a pricinuit dezastrul în familia lor.   Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 46 din Totul pentru familia mea

În episodul 46 din serialul Totul pentru familia mea,  frații Eren sunt pe cale să descopere cel mai crunt și dureros adevăr despre modul în care au pierit părinții lor.

Akif Atakul va avea parte de coșmarul vieții sale deoarece Suzan și Harika îi vor întinde o cursă. Cu toate că speră că faptele sale malefice vor rămâne în trecutul lui întunecat și nu va fi nevoit să plătească pentru ceea ce a făcut, Akif va ajunge să își dea singur aramă de pe față.

Citește și: Asiye și Doruk din producția Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze apropiate pe platourile de filmare! Iată cum au fost fotografiați cei doi frumoși actori, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, în spatele camerelor de filmat!

Suzan este sfătuită de fiica ei, Harika să îl acapareze pe Resul pentru a profită de situația lui materială, sperând că astfel vor reuși să ducă un trăi mult mai bun. Între timp însă dorința Harikai e pe cale să se îndeplinească deoarece Resul are de gând să înceapă un nou capitol al vieții sale alături de frumoasa Suzan, după divorțul de soția lui.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Harika și Suzan pun la cale un plan de răzbunare împotriva lui Akif Atakul, pentru toate nenorocirile pricinuite. Asiye și Doruk organizează o petrecere surpriză, chiar în casă în care Akif se întâlnea cu Suzan pe vremea în care erau încă amanți. Akif își va face apariția în același timp cu Suzan și vor purta o discuție despre perioada în care aveau o relație în secret. Suzan îi va aminti că tocmai în acea casă îi spusese că totul s-a încheiat definitiv între ei.

Pe de altă parte, Akif îi va spune că s-au certat pentru că ea i-a reproșat că Hatice, mama fraților Eren murise din cauza lui.

Suzan: Relația noastră s-a încheiat în casă asta, în ziua aceea blestemată!

Akif: Ai insistat că dna Hatice a murit din cauza noastră! Mi-ai împuiat capul! Mi-ai împuiat capul!

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea a dezvăluit tuturor cine este femeia care îl așteaptă în culise, când susține concerte! Iată cât de mult o iubește celebrul actor Celil Nalçakan!

Toată această conversație va fi ascultată și de Doruk și Asiye care vor fi uluiți să descopere adevărată față a lui Akif Atakul. Tânăra este șocată să afle că tocmai tatăl băiatului de care este îndrăgostită este cel care le-a adus toate nenorocirile în familie și le-a răpit șansă de a-i avea alături de părinții lor.

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy