Leyla, sora lui Tolga, descoperă adevărul crunt despre accidentul în care Kadir și-a pierdut viața! Vezi online subtitrat episodul 84 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 84: Leyla, sora lui Tolga, descoperă indicii cutremurătoare despre accidentul în care Kadir și-a pierdut viața.  Urmărește online povestea impresionanta a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 84 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 84 din serialul Totul pentru familia mea, frații Eren vor trece de la extaz la agonie.

Pe de o parte se vor bucura în clipa în care Omer se va apropia din ce în ce mai mult de tatăl lui, care îi va oferi protecția sa, însă pe de altă parte, vor ieși la iveală detalii cutremurătoare despre noaptea fatidică în care fratele lor Kadir și-a pierdut viață în cumplitul accident de motocicletă, ce fusese provocat de mașina în care se aflau Melisa și Susen.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță

Ahmet îi va cere socoteală lui Nebahat pentru că l-a concediat pe Omer fără să îi ceară părerea și mai mult decât atât îi va da de înțeles că l-a recunoscut drept fiul lui și că îl va lua sub aripa lui protectoare asemenea celorlalți doi copii ai săi.

Ahmet: L-ai concediat pe Omer fără să-mi ceri părerea! Este fiul meu! Cred că ești conștientă de asta, nu?

Nebahat: Fiul tău? De când l-ai recunoscut, Ahmet?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Între timp, Akif își va pune în aplicare abilități de șantaj și va merge la Gonul pentru a o informa că a văzut tot ceea ce s-a întâmplat între ea și Sengul în ziua în care aceasta din urmă a alunecat în râpă și a lăsat-o să agonizeze dorindu-și să scape definitiv de ea.

Citește și: Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019

Pe de altă parte, Ogulcan și Tolga vor ajunge în pericol de moarte, după ce tatăl lui Tolga își va ieși din minți și va vrea să le dea o lecție aprigă și chiar să îi rănească. Însă în cele din urmă, bărbatul va fi victima unui teribil accident chiar sub privirile îngrozite ale fiului sau.

Leyla, sora lui Tolga, va descoperi câteva detalii tulburătoare despre accidentul în care Kadir își pierduse viață cu un an în urmă.

Tânăra o observa în imagini pe Susen care fusese martoră la cumplitul incident însă a păstrat totul în secret.

Pentru a afla ce va decide Leyla și ce se va întâmpla cu fratii Eren, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea  

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy