Sevgi, în pericol de moarte! Ömer este pe cale să își piardă bunica! Vezi online subtitrat episodul 80 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 80: Bunica Sevgi va încerca din răsputeri să reziste, însă Sevval are de gând să îi grăbească sfârșitul! Aflați ce se va petrece la conacul familiei Yilmaz! „În sfârșit, toată lumea e mulțumită!” Urmărește online povestea impresionanta a fraților Eren.

Ce se întâmplă în episodul 80 din serialul Totul pentru familia mea

În episodul 80 din serialul Totul pentru familia mea, frații Eren vor trece prin noi momente dificile și răsturnări neașteptate de situație, după ce au aflat detalii șocante despre adevărată

familie a lui Omer. Între timp, la Colegiul Ataman, colegii de liceu ai lui Omer află că acesta face parte din familia Yilmaz. Susen încearcă să se apropie din ce în ce mai mult de partenerul ei și îl întreabă câți frați are în prezent, iar tânărul îi include la numărătoare și pe Sarp și Yasmin, în ciuda aversiunii lor față de el. 

Citește și: Sevgi din serialul Totul pentru familia mea, marcată profund de moartea celui mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Yıldız Kültür, la înmormântarea soțului ei!

Pe de altă parte, Ahmet va veni în cartierul în care locuiesc Omer și frații săi, pentru a-i reproșa tânărul că a intentat fără să îl anunțe un proces de paternitate. Șocat de cele aflate, Omer va încerca să îi spună adevăratului său tată faptul că nu știe despre ce anume este vorba, însă Ahmet îi va demonstra că pe hârtie apare numele unchiului său, Orhan Eren.

„Mi-ai intentat proces de paternitate! Uite, aia e semnătură unchiului tău! Ce fel de familie sunteți voi?”, spune Ahmet.

Între timp, Aybike va suferi cumplit în clipă în care îl va vedea pe Berk, fostul ei iubit, țînându-se de mâna cu Leyla, sora lui Tolga. Vizibil afectată de cele întâmplate, Aybike va decide să îl uite definitiv pe Berk și îl va ura teribil pentru gestul lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Doruk va încerca să o determine pe mama lui să se revanșeze față de Asiye, după ce îi va frânge inima din nou.

Însă Nebahat are de gând să o îndepărteze cu orice preț pe Asiye din viața fiului ei, considerând că tânărul trebuie să își întâlnească o fată din aceeași clasă socială.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, un nou succes uluitor! Iată unde va fi prezent carismaticul actor Yiğit Koçak, la sfârșitul lunii martie! Ce mesaj de senzație le-a transmis fanilor săi!

Între timp, Sevval își va continua planul diabolic de a o elimina cât mai curând pe soacră ei, Sevgi din familie, pentru că averea bătrânei să nu ajungă în posesia lui Omer. Bătrâna va încerca din răsputeri să reziste, însă în cele din urmă va ajunge în pericol de moarte.

Pentru a afla ce se întâmplă cu bătrâna Sevgi și cum își va continua Sevval planul diabolic, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, pe kanald.ro/filme/totul-pentru-familia-mea  

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy