Ömer din serialul Totul pentru familia mea, un nou succes uluitor! Iată unde va fi prezent carismaticul actor Yiğit Koçak, la sfârșitul lunii martie! Ce mesaj de senzație le-a transmis fanilor săi!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2023, 21:58
Foto(5)

Ömer din serialul Totul pentru familia mea își continuă ascensiunea spectaculoasă în carieră! Iată unde va ajunge chipeșul actor Yiğit Koçak pe 30 martie și ce anunț uluitor le-a transmis fanilor săi! „Ne vedem!”

Yiğit Koçak se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia. Tânărul a făcut furori cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma deosebită încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de excepție, ce i-au adus mari succese și celebritate pe plan național și de curând și pe plan internațional. Chipesul actor și-a anunțat recent fanii din Spania, care îl idolatrizează pentru rolul magistral jucat în serialul

Totul pentru familia, încă de la primele episoade difuzate acolo, faptul că se va întâlni cu ei la sfârșitul lunii martie.

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, un nou succes uluitor! Iată unde va fi prezent carismaticul actor Yiğit Koçak

Yiğit Koçak a venit pe lume în anul 1995, în orașul Samsun, în Turcia, într-o familie de intelectuali. Deși a visat încă din adolescență să devină un

actor renumit, la vârstă majoratului, după absolvirea liceului, inteligentul tânăr a decis, la îndemnul părinților lui să se înscrie la Facultatea de Economie și Finanțe, pe care a încheiat-o cu rezultate excepționale, însă la scurtă vreme Yiğit a conștientizat că nu își dorește să profeseze în domeniul economic și atunci s-a reorientat către prima lui mare pasiune, actoria.

Citește și: Cine este și câți ani are Ahmet, tatăl lui Ömer, din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine este căsătorit celebrul actor Kaan Çakır!

Yiğit Koçak s-a ambiționat și mai mult și s-a înscris la o școală privată de actorie, pe care a reușit să o încheie cu succes și astfel a devenit un actor cu drepturi depline. În anul 2017, tânărul a debutat pe platourile de filmare ale producției Seni Kimler Aldı. În 2019, acesta a mai primit o propunere uluitoare de a juca în serialul Dragoste și secrete, prin intermediul căruia a devenit cunoscut și publicului din

România, iar în 2020, a jucat în serialul Gel Dese Aşk. Cel mai recent proiect este producția Totul pentru familia mea în care Yiğit Koçak a interpretat magistral primul lui rol principal, care i-a adus cea mai mare resuita de până acum.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

De curând, renumită jurnalistă Birsen Altuntaș a scris pe blogul ei faptul că Yiğit Koçak va ajunge în Madrid, pe dată de 30 martie, unde se va întâlni cu fanii săi spanioli care de când l-au urmărit în serialul Totul pentru familia mea l-au îndrăgit foarte mult și își doreau enorm să îl cunoască și personal. Așa că tânărul actor a decis să meargă în mijlocul lor și să se bucure de admirația și aprecierea lor.

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit ce anume își reproșează ca mamă! „N-am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut cariera!”

„Hola! Sunt Yiğit Koçak din serialul Totul pentru familia mea! Voi fi prezent pe 30 martie la Atresmedia! Ne vedem!”, a transmis actorul, potrivit birsenaltuntas.com

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, anunț îngrijorător în mediul online! Iată ce a pățit de curând Yiğit Koçak! Chipeșul actor a fost nevoit să se retragă de pe platourile de filmare!

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”