Susen din serialul Totul pentru familia, surprinsă în ipostaze tandre alături de Ömer și dincolo de platourile de filmare! „Ești foarte prețios pentru mine” Iată cum au fost fotografiați frumoșii actori Lizge Cömert și Yiğit Koçak

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2023, 15:03
Foto(6)

Lizge Cömert și Yiğit Koçak au fost surprinși în ipostaze tandre și în afara platourilor de filmare ale serialului Totul pentru familia mea! Iată ce se întâmpla de fapt între cei doi frumoși actori!

Producția Totul pentru familia mea a fascinat publicul din Turcia și din străinătate atât cu povestea impresionantă de viață prezentată, cât și cu o distribuție de excepție, alcătuită din actori consacrați, dar și din tineri extrem de talentați aflați la început de drum în domeniul actoriei. Printre aceștia se numără și superbă Lizge Cömert, care are doar 24 de ani, însă a dovedit o carisma captivantă și un talent desăvârșit.

Susen din serialul Totul pentru familia, surprinsă în ipostaze tandre alături de Ömer și dincolo de platourile de filmare

Lizge Cömert a venit pe lume în anul 1999, în Izmir, unde a crescut și a primit o educație aleasă. Pentru că și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru actorie, părinții săi au hotărât să o îndrume spre acest domeniu pas cu pas.

În perioada liceului, Lizge a urmat cursurile private de teatru în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen, iar după absolvirea studiilor liceale, frumoasă Lizge a fost admisă la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Özyeğin, pe care o va încheia anul acesta, când va deveni o actriță cu drepturi depline.

Citește și: Cine este și câți ani are Lizge Cömert, frumoasa actriță care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată tânăra fără machiaj, când nu se află în lumina reflectoarelor!

În anul 2021, norocul i-a surâs tinerei Lizge Comert deoarece a fost selectată în urmă unui casting la care a participat mare entuziasm, să facă parte din distribuția producției Totul pentru familia mea, care a însemnat debutul ei pe platourile de filmare, care a venit înainte de a-și finaliza studiile universitare. Deși a făcut eforturi uriașe pentru a se împărți între facultate și filmări, Lizge a făcut față cu succes și

a dovedit un talent deosebit și o carisma aparte.

Citește și: Toți au felicitat-o pe Theo Rose! Se întâmplă cu două luni înainte să nască

Încă de la începutul filmărilor, tânăra actrița a legat prietenii frumoase cu toți colegii săi de breaslă, însă cea mai strânsă relație de prietenie s-a înfiripat cu chipeșul Yiğit Koçak, actorul care i-a fost partener de platou în serial. Fanii lor și-au dorit să îi vadă împreună și dincolo de platourile de filmare, că un cuplu de îndrăgostiți, însă aceștia au declarat că între ei există doar o frumoasă prietenie. Cu toate acestea, anul trecut de ziua carismaticului Yiğit Koçak, frumoasa Lizge Cömert i-a transmis un mesaj uluitor, dând de înțeles că între ei există ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, anunț îngrijorător în mediul online! Iată ce a pățit de curând Yiğit Koçak! Chipeșul actor a fost nevoit să se retragă de pe platourile de filmare!

Ömer recurge la un gest extrem împotriva lui Sarp! Aflați ce se va întâmpla în timpul confruntării dintre cei doi frați, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

„La mulți ani. Sunt atât de norocoasă să te am lângă mine! Să avem mereu zile mai bune când zâmbim așa! Continuăm cu succesul nostru. Ești foarte prețios pentru mine!”, a scris Lizge Cömert, pe contul ei de socializare în octombrie anul trecut, de ziua colegului ei, potrivit www.normhaber.com 

 

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.