Oğulcan este arestat! Vezi online subtitrat episodul 40 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 40: Tânărul Oğulcan va fi încătușat de polițiști. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 40 din Totul pentru familia mea

În episodul 40 din serialul Totul pentru familia mea, frații Eren trec din nou prin clipe dificile, deoarece buclucașul Oğulcan va intra într-o altă mare încurcătură și va fi arestat de polițiști.

Ayla îl va surprinde pe soțul ei, Resul, cu decizia neașteptată de a renunța la divorț. Totul se va întâmpla în prezența familiei Atakul, dar și a noii sale asistente, Suzan. Între timp, micuța Emel va începe să petreacă din ce în ce mai mult timp cu Ilknur și soțul ei, Burhan, care o vor îndrăgi enorm că pe propria lor fiica.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Sinem! Iată ce locație specială a ales actorul Turan Cihan Şimşek și la ce gest uluitor a recurs în public!

„Pur și simplu, am îmbrățișat viața într-un mod aparte în 24 de ore. Mi-aș dori să rămână mereu cu noi, să nu se întoarcă aici...”,

va spune Ilknur.

Akif Atakul o va ironiza pe fosta lui amanta, Suzan, chiar în timpul unei ședințe alături de noul lui partener de afaceri, Resul. Femeia nu va stă prea mult pe gânduri și va încerca să îl pună la punct pe Akif pentru jignirile aduse.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Suzan iar a găsit un bărbat însurat și bogat și-a pus gheară pe el!”, va spune Akif Atakul.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, cele mai tandre ipostaze alături de iubita lui, Sinem! Iată cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți, care se pregătesc de căsătorie!

Între timp, la Colegiul Ataman, tânărul Oğulcan va fi încătușat de polițiști pentru a fi dus la secție să dea declarații, deoarece se făcuse o plângere împotriva lui pentru vătămare corporală.

Nedumerit de ceea ce se întâmplă cu vărul lui, Omer intervine și încearcă să afle mai multe detalii despre întreaga situație, însă polițiștii îl iau cu forța pe tânărul buclucaș.

 

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy