Ömer intră într-o mare încurcătură! Vezi online subtitrat episodul 49 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 49: Ömer ajunge într-o situație limită! Tânărul este încolțit de temutul cămătar Tayfun!   Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 49 din Totul pentru familia mea

În episodul 49 din serialul Totul pentru familia mea, Asiye este la un pas de a descoperi pentru cine lucrează fratele ei! 

Din dorința de a-și ajută familia, tânărul Ömer a decis să se angajeze la temutul cămătar Tayfun, însă lucrurile vor capătă o întorsătură complicată. Acesta va intra într-o nouă situație limita, după ce va pierde o sumă de bani, pe care urmă să o returneze cămătarului Tayfun.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, anunț îngrijorător în mediul online! Iată ce a pățit de curând Yiğit Koçak! Chipeșul actor a fost nevoit să se retragă de pe platourile de filmare!

Akif are de gând să renunțe la căsnicia cu Nebahat și îi aduce actele de divorț, anunțând-o că își dorește să se despartă cât mai curând. Vizibil afectată de hotărârea soțului ei, aceasta îi reproșează că o va părăsi pentru a-și reface viața alături de Suzan, marea ei rivală.

Nebahat: Din cauza lui Suzan, nu-i așa?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Akif: Fie Suzan, fie Turkan, fie Nalan! Ce contează, pentru Dumnezeu?

În încercarea disperată de a împiedică divorțul cu orice preț, Nebahat va merge la Suzan pentru a-i reproșa că mariajul ei s-a destrămat din cauza sa. Însoțită de Ayla, Nebahat va ajunge în față casei lui Suzan și va recurge la un gest extrem, spărgându-i geamurile.

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de mama sa, chiar pe platourile de filmare! Iată de la cine a moștenit actrița Su Burcu Yazgı Coşkun frumusețea si talentul

Pe de altă parte, Harika va ajunge după gratii, din cauza unui incident în care va fi implicată. Panicată de întreagă situație, tânăra o va chema pe mama ei pentru a o salva din închisoare, însă această îi va spune că nu va mișcă un deget pentru ea, deoarece ea însăși a intrat în acel bucluc.

Cel care se va oferi să o ajute va fi Akif, însă îi va impune anumite condiții.

Între timp, Ömer va ajunge din nou într-o mare încurcătură. Tânărul va lua asupra lui o suma de bani pe care o recuperase pentru cămătarul Tayfun, însă în cele din urmă banii vor fi furați. Temutul cămătar își va face apariția la liceul Ataman, acolo unde află cu stupoare că banii lui dispăruseră fără urmă din geantă lui Omer.

Discuția dintre cei doi va fi ascultată de Asiye, care este pe cale să descopere pentru cine lucrează fratele ei. 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy