Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumita Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție! Iată ce comentariu de suflet a adăugat îndrăgita actriță!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 feb 2023, 00:16
video Foto(5)

Suzan din producția Totul pentru familia mea, imaginea care îi umple inima de bucurie când o privește! Celebra actriță Ahu Yağtu și mama sa, fotografie în oglindă! „Mama mea și cu mine în dreapta, Kemal și cu mine în stânga”

Ahu Yağtu este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale Turciei. În cei douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare dar și pe marile podiumuri de modă, deoarece superbă actrița a fost și un fotomodel de succes, Ahu a reușit să fascineze publicul cu frumusețea ei răpitoare și cu talentul desăvârșit. Cel mai recent proiect în care îndrăgită actrița a făcut furori este serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat magistral rolul Suzan, o femeia puternică și ambițioasă.

Suzan din serialul Totul pentru familia mea, cea mai emoționantă imagine! Renumită Ahu Yağtu și mama sa, fotografie de colecție

Ahu Yağtu a venit pe lume în anul 1978, în Izmir, unde a crescut și a studiat. Părinții săi i-au descoperit încă din perioada adolescenței talentul actoricesc și au sprijinit-o și i-au ghidat pașii către domeniul în care visase încă din copilărie să profeseze.

În timpul liceului, Ahu a început să cocheteze și cu modelingul și în scurt timp a devenit un fotomodel renumit în Turcia. În anul 1994, ambițioasă tânăra a decis să se înscrie în cadrul unei școli private de teatru pe care a absolvit-o cu brio, reușind astfel să își îndeplinească marele vis de a deveni și o actrița cu drepturi depline.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită persoană din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ahu Yağtu!

În anul 2001, Ahu Yağtu a debutat pe platourile de filmare ale serialului 90-60-90, care a însemnat și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Și apoi Ahu a continuat să se dedice trup și suflet ambelor domenii de activitate, reușind să le îmbine cu brio și să aibă rezultate uluitoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de profesie, Ahu Yağtu nu a avut parte de aceleași reușite și pe plan personal, deoarece a trecut prin două mariaje eșuate, însă cea mai mare realizare a ei este fiul sau, Kemal, pe care îl adoră și pe care îl consideră centrul universului ei.

Îndrăgita Ahu Yağtu are o relație frumoasă și cu mama ei, pe care a avut-o mereu aproape la bine și la greu și pe care o respectă enorm pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru ea și pentru micul Kemal.

Celebra actrița a publicat pe contul ei de Instagram o imagine emoționantă în care apare atât ea și mama să cu mulți ani în urmă, cât și ea și micuțul Kemal, pe când era doar un bebeluș. Este o imagine în oglindă, pe care Ahu o consideră extrem de prețioasă.

„Mama mea și cu mine în dreapta, Kemal și cu mine în stânga”, a

scris actrița, pe contul ei de Instagram.

Citește și: El este cel mai important bărbat din viața celebrei Ahu Yağtu! Iată cum a fost surprinsă superba actriță, care joacă rolul Suzan în serialul Totul pentru familia mea, alături de cel care o motivează zi de zi!