Suzan din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită persoană din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ahu Yağtu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2023, 23:23
video Foto(5)

Ahu Yağtu, actrița care a dat viață personajului Suzan în serialul Totul pentru familia mea, își idolatrizează mama! Acestea seamănă ca două picături de apă! 

Renumita Ahu Yağtu face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, aceasta a cucerit publicul cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea răpitoare. Cel mai recent proiect în care a făcut furori este serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat magistral rolul Suzan, o femeia puternică și ambițioasă.

Suzan din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubita persoană din viața sa

Ahu Yağtu s-a născut în anul 1978, în Izmir, unde a crescut și a studiat. Părinții săi i-au descoperit încă din perioada adolescenței pasiunea pentru actorie și talentul uluitor și au hotărât să o sprijine pe frumoasa lor fiica pentru a deveni o actriță de renume, așa cum visase.

Citește și: Cum arăta Suzan din serialul Totul pentru familia mea, în urmă cu douăzeci de ani, înainte de a recurge la operațiile estetice! Iată ce înfățișare avea actrița Ahu Yağtu la început de carieră!

Tot în perioada liceului, Ahu a început să cocheteze cu modelingul, devenind în doar câțiva ani un fotomodel apreciat. Deși s-a bucurat de succes și a devenit cunoscută în lumea modei, Ahu a decis în anul 1994, să se înscrie la o școală privată de teatru și astfel a reușit să își

îndeplinească visul de a deveni actrița.

În anul 2001, tânăra actrița a fost cooptată în primul ei proiect de televiziune, mai precis în serialul 90-60-90, care a reprezentat și primul pas către carieră de succes de astăzi. Și apoi Ahu a continuat să se dedice trup și suflet ambelor domenii de activitate, lucrând mereu cu aceeași mare pasiune și devotament.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de viața profesională presărată cu mari succese, Ahu Yağtu a încercat să își găsească fericirea supremă și pe plan personal, însă norocul nu i-a surâs deoarece după cinci ani de mariaj cu avocatul Doğan Akçura, actrița a divorțat. În anul 2012, Ahu a decis să își refacă viața alături de un renumit actor, Cem Yilmaz, însă căsnicia lor a durat doar un an, în ciuda venirii pe lume a fiului lor.

După divorț, actrița a câștigat custodia fiului ei și în prezent se dedică foarte mult rolului de mama însă nu își neglijează deloc nici carieră.

Citește și: Suzan din serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, urmărită de ghinion în dragoste. De câte ori a fost căsătorită actrița Ahu Yağtu

De-a lungul anilor, celebra Ahu Yağtu a avut mereu un sprijin de nădejde, pe cea mai importantă femeie din viața ei, mama sa, pe care o respectă și o iubește enorm.

Cele două au o relație specială și obișnuiesc să călătorească mult și să petreacă timp alături de micuțul Kemal.