În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Akif, la un pas de a fi demascat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 ian 2023, 11:07
Foto(7)

Şengül își amintește de Akif și are de gând să dezvăluie faptele sale! Aflați cum vor reacționa frații Eren și ce se va întâmpla în această seară într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea!

Producția turcească Totul pentru familia mea, difuzată la Kanal D, de luni până joi, de la ora 20:00, aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente emoționante și situațîi dramatice, pline de suspans, prin care vor trece personajele principale. Şengül începe să își amintească anumite detalii din trecut, iar în clipă în care îl va întâlni pe Akif, aceasta îl va recunoaște și fără să stea prea mult pe gânduri să arate tuturor

adevărată lui față.

Ce se va întâmpla astăzi, în serialul Totul pentru familia mea, Akif, la un pas de a fi demascat

În noul episod din serialul Totul pentru familia mea, din această seară, frații Eren vor fi martorii unor noi situații dramatice. Aceștia vor asista îngroziți la momentul în care mătușa lor va încerca să dezvăluie faptul că Akif se află în spatele tuturor necazurilor lor.

Fără să îi pese urmări, Resul o va invită la o cină romantică pe Suzan, chiar în casă lui. Însă la scurt timp aceștia vor fi deranjați de Ayla, care le va cere socoteală celor doi. Suzan va încerca să riposteze și să țină piept valului de reproșuri și jigniri lansate de rivala ei.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Între timp, Omer va descoperi că Tolga a fost cel care a provocat teribilul incendiu din club, în care el și Asiye au fost la un pas de a-și pierde viață. Dornic să facă dreptate, Omer îl va obligă pe rebelul lui coleg să își recunoască vină.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea a dezvăluit tuturor cine este femeia care îl așteaptă în culise, când susține concerte! Iată cât de mult o iubește celebrul actor Celil Nalçakan!

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit ce anume își reproșează ca mamă! „N-am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut cariera!”

Pe de altă parte, Akif va avea parte de cele mai cumplite momente, în clipă în care va ajunge față în față cu Sengul. Aceasta îl va recunoaște și își va aminti că el este asasinul cumnatului ei și cel care le-a pricinuit toate nenorocirile fraților Eren. Aflați cum va reacționa Akif și ce se va întâmpla, în această seară, într-un nou episod din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție inedită în cabina de machiaj! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan pe platourile de filmare!

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”