Suzan din serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, urmărită de ghinion în dragoste. De câte ori a fost căsătorită actrița Ahu Yağtu

Author: Amalia Georgescu

Ahu Yağtu, actrița care o interpretează pe Suzan în serialul „Totul pentru familia mea”

Sursa: Instagram Ahu Yağtu

Ahu Yağtu joacă în serialul „Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D. Iată cine este actrița care o interpreteză pe Suzan și de câte ori a fost căsătorită.

Ahu Yağtu este o actriță foarte iubită și apreciată în Turcia, iar dacă în plan profesional lucrurile s-au legat perfect pentru ea, din punct de vedere personal nu a fost atât de norocoasă.

Actrița a fost căsătorită de două ori, iar din ultimul mariaj are și un fiu. Iată cine este fostul soț al actriței Ahu Yağtu.

Cum arată fostul soț al actriței Ahu Yağtu, Suzan din serialul „Totul pentru familia mea”? 

La capitolul dragoste, actrița Ahu Yağtu nu a avut prea mult succes de-a lungul anilor. Cea care dă viață personajului Suzan în serialul turcesc „Totul pentru familia mea” pare urmărită de ghinion, având în vedere că s-a căsătorit de două ori până în prezent și tot de atâtea ori a și divorțat.

Ahu Yağtu a fost căsătorită prima oară cu Doğan Akçura, de profesie avocat. Mariajul celor doi s-a terminat destul de repede, astfel că au fost căsătoriți doar 5 ani, în perioada 2000-2005. Ulterior, în anul 2012, actrița din serialul „Totul pentru familia mea” a decis să își refacă viața, astfel că a ajuns din nou în fața ofițerului stării civile alături de Cem Yilmaz. Nici cea de-a doua căsătorie nu a fost cu noroc pentru actriță, având în vedere că mariajul a durat și mai puțin de această dată, mai exact doar un an, din 2012 și până în 2013. 

Cem Yilmaz și Ahu Yağtu au împreună un băiat în vârstă de 10 ani, născut în 2012 și pentru care au ales numele de Kemal.

Cem Yilmaz este fostul soț al actriței Ahu Yağtu și mulți au crezut că relația lor va rezista foarte bine, având în vedere că ambii activează în același domeniu. Cem Yilmaz are 49 de ani și este un cunoscut actor turc, comediant, muzician, realizator de film, scenarist și desenator.

De-a lungul carierei, acesta a câștigat mai multe premii importante.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Cem Yilmaz, fostul soț al actriței Ahu Yağtu, s-a născut în Istanbul și are studii în Turism și Management. Și-a făcut debutul în actorie în anul 1998, iar de atunci și până în prezent a fost distribuit în foarte multe filme, dar este cunoscut și pentru show-urile sale de stand-up comedy.

Cem Yilmaz și Ahu Yağtu și-au unit destinele pe 10 martie 2012, pentru ca anul următor, pe 31 decembrie 2013, cei doi să pună punct definitiv mariajului.

Citește și: Cine este și câți ani are Ahu Yağtu, celebra actriță care interpretează rolul Suzan în noul serialul turcesc Totul pentru familia mea! Telespectatorii o cunosc din producția Furtuna pe Bosfor!

Emoții împărtășite de o mare actriță! Cum se vede copilaria prin ochii femeii extraordinare de astăzi

Ahu Yağtu o interpretează pe Suzan în serialul „Totul pentru familia mea”

Ahu Yağtu, în vârstă de 44 de ani, este o actriță și un model de succes. A apărut în mai multe seriale de televiziune, iar acum, actrița este cea care dă viață personajului Suzan în serialul „Totul pentru familia mea”. Acesta este difuzat la Kanal D de patru ori pe săptămână, de luni până joi, de la ora 20:00 și prezintă povestea impresionantă a patru frați care rămân orfani și sunt nevoiți să înfrunte provocările și greutățile vieții.

Citește și: Melisa din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai chipeși actori turci! Iată cine este logodnicul tinerei actrițe Damlasu İkizoğlu!

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies