Carismaticul Doruk din noul serial Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins tânărul actor Onur Seyit Yaran!

,
totul pentru familia mea

Onur Seyit Yaran, un tânăr actor care face furori in Turcia 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Onur Seyit Yaran, care joacă rolul Doruk în serialul Totul pentru familia mea, se numără printre cei mai talentați și admirați actori din tânăra generație în Turcia.

La doar 27 de ani, Onur Seyit Yaran a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui desăvârșit, cu o carisma aparte și cu aspectul lui fizic seducător cu alură de fotomodel, mai ales datorita celui mai recent rol jucat in serialul Totul pentru familia mea. De la vârsta de 18 ani, Onur s-a dedicat cu aceeași mare dăruire celor trei mari pasiuni ale sale, sportul, actoria și modelingul pe care le-a îmbinat cu succes până în prezent și a avut mereu sprijinul familiei sale, pe care o adoră.

Tânărul actor are o relație specială cu mama să.

Doruk din noul serial Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de cea mai importantă și iubita femeie din viața sa

Onur Seyit Yaran s-a născut în anul 1995, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit cele mai bune condiții pentru a avea o educație aleasă. Deși părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie, iar micuțul Onur își dorea cu ardoare la acea vreme să devină un actor de seama, peste ani, opțiunile lui s-au schimbat. Astfel, la vârsta majoratului chipeșul Onur Seiyt Yaran a decis să se orienteze către o altă mare pasiunea a lui, sportul și a ales să studieze Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Academiei de Sport ce aparține de Universitatea Hăliç.

Onur Seyit Yaran

Onur Seyit Yaran, un tânăr actor aflat la început de drum

[Sursa foto: Instagram Onur Seyit Yaran]

Citește și: Cei patru frați din serialul "Totul pentru familia mea" primesc o nouă lovitură! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic, de la ora 20:00, la Kanal D!

Încă din adolescență, Onur Seyit a început să joace fotbal de performanță și în paralel a devenit și un bun jucător de șah, participând la multe competiții de profil, între 2008 și 2011. Tânărul a declarat în repetate rânduri că echipa lui de suflet este și va rămâne Galatasaray. Pe de altă parte, Onur nu și-a neglijat deloc studiile, ci a perseverat, limbile străine fiind o altă mare pasiune a sa.

totul pentru familia mea

Onur Seyit Yaran, in rolul Doruk din serialul Totul pentru familia mea

[Sursa foto: Captură KANAL D]

La vârsta 18 ani, Onur a început să cocheteze și cu modelingul și a devenit rapid un fotomodel de succes, datorită aspectului sau fizic uluitor. În 2016, pe când avea doar 21 de ani, Onur Seyit Yaran a câștigat titlurile de Cel mai bun model al Turciei și de Cel mai bun model al Lumii, premii ce i-au adus primul pas către celebritate. Odată devenit celebru, Onur a fost cooptat să joace într-un serial de televiziune, în anul 2018, Kalk Gidelim, în care a făcut față cu brio scenariului și a dovedit un talent neașteptat. Astfel, un an mai târziu avea să câștige un nou casting în urmă căruia a ajuns să joace într-un nou serial, Vuslat, iar în anul 2021, carismaticul actor a acceptat să joace în distribuția producției Totul pentru familia mea, în care a interpretat magistral rolul Doruk, un adolescent rebel.

Onur Seyit Yaran

Onur Seyit Yaran, in serialul Totul pentru familia mea

[Sursa foto: Instagram Onur Seyit Yaran]

Dincolo de cariera lui fulminantă, Onur Seyit Yaran, adoră să își petreacă timpul liber alături de părinții săi, care l-au sprijinit mereu în tot ceea ce a realizat până în prezent. Tânărul actor are o relație specială cu mama lui, pe care o iubește enorm. Acesta nu s-a sfiit să publice imagini în care apare alături de cea care i-a dat viață, pe contul lui de socializare.

Onur Seyit Yaran

Onur Seyit Yaran, alaturi de mama sa

[Sursa foto: Instagram Onur Seyit Yaran]

Citește și: Cine este și câți ani are diabolicul Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, dincolo de platourile de filmare! Iată cum arăta celebrul actor Celil Nalçakan, în urmă cu aproape două decenii, la început de carieră!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Şengül, mătușa celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actrița desăvârșită! Iată cum arată celebra Fadik Sevin Atasoy, fără machiaj! Este de-a dreptul...

Parteneriat neașteptat: ANRE a bătut palma cu omologii din Ungaria și a pus gând rău companiilor din energie

Şengül, mătușa celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actrița desăvârșită! Iată cum arată celebra Fadik Sevin Atasoy, fără machiaj! Este de-a dreptul...

Ce vârstă are micuța Emel din serialul „Totul pentru familia mea”. Aylin Akpinar este deja o mică vedetă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies