Un fost campion național s-a stins din viață în accidentul de la Corbu. Apropiații sunt în stare de șoc: „Mă doare sufletul”

Autor: Diana Bostan

Costică Căileanu, fost campion la culturism, a murit într-un accident rutier

Sursa: Facebook: Costică Căileanu/ Antena3CNN

Fostul campion la culturism, Costică Căileanu, s-a stins din viață într-un teribil accident rutier. Tragedia a avut loc joi, 16 mai, pe drumul dintre Năvodari și Corbu.

Un accident grav s-a petrecut pe drumul dintre Năvodari și Corbu, în urma căruia un bărbat a decedat, iar o femeie și un alt bărbat au suferit răni grave. Victima decedată este Costică Căileanu, un fost campion la culturism în vârstă de 54 de ani.

Un fost campion la culturism s-a stins din viață într-un accident rutier

Astăzi, pe Drumul Județean (DJ) 226 între Năvodari și Corbu, a avut loc o adevărată tragedie.

Potrivit Antena3CNN, martorii oculari susțin că unul dintre șoferi ar fi fost distras de telefon, ceea ce a dus la pătrunderea mașinii pe contrasens și la o coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar.

Citește și: Caz șocant în Capitală: Bunica și nepoata spulberate pe trecerea de pietoni de o șoferiță neatentă

S-a descoperit că persoana decedată este Costică Căileanu, un fost campion de culturism din România, în vârstă de 54 de ani.

Potrivit spynews, medicii au încercat să-l resusciteze pe Costică Căileanu la locul accidentului, dar eforturile lor au fost în zadar. El a fost declarat decedat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Costică Căileanu...

Prin ce mi-ai dat să trec Doamne...să-mi plâng generația mea...sportivii mei...sufletul meu...și o spun cu mâna pe inimă...Costică pentru mine ca și sportiv va rămâne în telefon...PE VIAȚĂ...Un număr care nu va mai suna niciodată...și nici nu va mai răspunde nimeni...Azi nu mă antrenez...sunt căzut...am fost sunat...”Maestre prietenul dumneavoastră a murit”. Un accident l-a oprit din drumul pe care cu greu l-a construit...DRUMUL CULTURISTULUI. Mi-e greu...tot mai greu să postez prietenii mei...CUM
SE DUC...mi-e greu...Mă doare sufletul și nu uit când vorbeam la telefon și îmi spuneai...ADRIAN VOM RĂMÂNE LEGENDE...Dumnezeu să te odihnească în pace...PRIETENUL MEU...Campionul unei mari iubiri..CULTURISMUL”
, se arată în mesajul postat de un apropiat, pe pagina de Facebook.

Alte două victime au fost transportate la spital

Impactul a fost atât de violent încât ambele mașini au fost complet distruse, iar pasagerii au rămas blocați sub fiarele mașinii.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța au intervenit rapid cu mai multe autospeciale, reușind să elibereze răniții din caroseria deformată a vehiculelor.

Citește și: Accident grav în Botoșani! Două copile de 11 și 5 ani au fost lovite pe trecere de un șofer aflat sub influența alcoolului

Circulația pe DJ 226 a fost oprită din cauza accidentului, până ce polițiștii au terminat investigațiile la locul incidentului.

"La accidentul rutier dintre localitățile Năvodari și Corbu, au fost găsite trei victime. O victimă, șofer, în stop cardiorespirator – s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate, fără rezultat pozitiv – a fost declarat decedat la sfârșitul protocolului; o victimă, femeie cu traumatism toracic și traumatism de membre, conștientă, transportată de către SAJ B2 la Spitalul Județean Constanța, și a treia victimă, bărbat, șofer, cu traumatism de membre superioare, posibil fractură deschisă la unul din membre – preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean", a transmis dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, potrivit Antena3CNN.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!