Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 nov 2022, 22:17
Foto(5)

Celil Nalçakan se numără printre cei mai talentați și carismatici actori ai generației sale în Turcia! Iată cine este cea mai iubită și importantă femeie din viața sa!

Producția turcească Totul pentru familia mea aduce în atenția publicului o poveste emoționantă de viață pusă în scenă de actori celebri și apreciați în Turcia și peste hotare. Printre aceștia se numără și talentatul actor Celil Nalçakan, care are peste două decenii de activitate pe platourile de filmare și care continuă să își surprindă fanii cu apariții de excepție.

Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, alături de cea mai iubită femeie din viața sa

Celil Nalçakan s-a născut în anul 1978, în orașul Sivas, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație frumoasă. Părinții săi, oameni simpli și muncitori s-au zbătut să le asigure lui și surorii sale un trăi bun și să le ofere șansă de a studia în domeniile pe care și le-au dorit. Ca frate mai mare, Celil Nalçakan a avut mereu grijă sporită de sora lui, pe care încă o protejează și o sprijină ori de câte ori are nevoie.

Citește și: Cine este și câți ani are diabolicul Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, dincolo de platourile de filmare! Iată cum arăta celebrul actor Celil Nalçakan, în urmă cu aproape două decenii, la început de carieră!

La vârsta majoratului, Celil a decis la îndemnul părinților lui, să urmeze Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Cumhuriyet din Sivas, însă după absolvire a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marea lui pasiune pentru actorie și atunci a hotărât să se îndrepte către Facultatea de Teatru, pe care a încheiat-o cu brio și astfel a devenit un actor cu drepturi depline.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

La scurtă vreme, Celil Nalçakan a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Sivas, acolo unde a și fost remarcat de marile case de producție din Turcia. În anul 2006, talentatul actor Celil Nalçakan a debutat pe platourile de filmare ale serialului Silă, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi.

De atunci tânărului Celil i-a surâs norocul și a avut parte de multe roluri în producții de excepție, care i-au adus notorietate și mari reușite. Cel mai recent proiect a fost rolul jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului principal negativ, Akif Atakul.

Calendar ortodox 4 februarie 2023: Ce sărbătoresc creștinii azi? Rugăciunea pentru împăcarea sufletului și iertarea păcatelor

Dincolo de cariera strălucită, Celil Nalçakan este un familist convins, care își adoră părinții și sora și cărora le dedică mult timp atunci când nu se află pe platourile de filmare. Actorul are o relație specială cu mama lui, pe care o iubește și o respectă enorm.

Citește și: Cum arăta Suzan din serialul Totul pentru familia mea, în urmă cu douăzeci de ani, înainte de a recurge la operațiile estetice! Iată ce înfățișare avea actrița Ahu Yağtu la început de carieră!

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies