Berk din serialul Totul pentru familia mea, transformare radicală de look! Iată cum arăta tânărul actor Recep Usta cu părul lung, înainte de a începe filmările pentru această producție!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2022, 20:55
Foto(6)

Recep Usta se numără printre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație, în Turcia!

Serialul turcesc T otul pentru familia mea a captivat publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, de luni până joi, de la ora 20:00, datorită poveștii dramatice de viață a patru frați orfani, greu încercat de soarta. De asemenea, producția a adus în atenția telespectatorilor și o distribuție de excepție, alcătuită din mari actori cu vastă experiență pe platourile de filmare, dar și tineri aflați la început de carieră și extrem de talentați.

Printre care se numără și carismaticul Recep Usta, în vârstă de doar 25 de ani, care a jucat impecabil rolul Berk, un tânăr rebel și ambițios.

Berk din serialul Totul pentru familia mea, transformare radicală de look! Iată cum arăta tânărul actor Recep Usta cu părul lung

Recep Usta a împlinit de curând, pe 2 noiembrie, vârsta de 25 de ani. Acesta s-a născut în Samsun, în Turcia, într-o familie modestă, în sânul căreia a crescut și a primit o educație aleasă.

Părinții săi, oameni muncitori au făcut mari sacrificii pentru a le oferi celor patru copii șansa de a studia și de a deveni ceea ce își doreau. După absolvirea liceului, Recep Usta cel mai mic dintre cei patru frați, a decis să le urmeze îndemnul părinților săi și s-a înscris la Facultatea de Comerț Exterior în cadrul Universității Marmara, pe care a încheiat-o cu brio anul trecut.

Citește și: După ce Orhan ajunge la spital în stare critică, Sengul dă vina pe copii pentru cele întâmplate și-i scoate afară din casă. Urmăriți un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la 20:00, la Kanal D

Deși ar fi trebuit să lucreze în domeniul Comerțului, Recep a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marea lui pasiune pentru actorie și atunci că decis să participe la câteva castinguri.

Astfel a ajuns în anul 2018 să joace în serialul Şahsiyet, iar în anul 2021 acesta a fost cooptat să joace în producția Mavera: Hace Ahmed Yesevi. Cel mai recent proiect este rolul din serialul Totul pentru familia mea, între 2021 și 2022, pentru care a fost nevoit să recurgă la un mare sacrificiu.

Calendar Ortodox 21 ianuarie 2023: Ce sărbătorește Biserica Ortodoxă sâmbătă? Rugăciunea pentru sănătate și vindecare 

Recep Usta a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini de senzație, în care avea părul lung, asemenea unui cântăreț de muzică rock. Însă la scurt timp, chiar înainte de începerea filmărilor pentru serialul Totul pentru familia mea, tânărul actor a fost nevoit să își tundă părul scurt. Astfel, Recep a renunțat la aspectul lui rebel, făcând sacrificiul suprem de dragul meseriei sale.

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea, momente dificile pe patul de spital! Iată ce intervenție chirurgicală delicată a suferit recent celebrul actor Cüneyt Mete, la scurt timp după încheierea filmărilor!

 


Cookies