Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Simge Selçuk, în vârstă de 47 de ani, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 nov 2022, 20:31
video Foto(4)

Simge Selçuk se numără și astăzi printre cele mai frumoase și talentate actrițe ale Turciei! Iată cum arată renumita actriță fără machiaj, în viața de zi cu zi!

Producția turcească Totul pentru familia mea aduce în prim plan o poveste impresionantă și emoționantă de viață, dar și o pleiadă de actori renumiți și apreciați în Turcia și peste hotare. Printre aceștia se numără și superba actriță Simge Selçuk, în vârstă de 47 de ani, care are o experiență de peste două decenii pe platourile de filmare.

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj

Născută în anul 1975, în Ankara, Simge Selçuk a crescut într-o familie înstărită în sânul căreia a primit o educație aleasă. Părinții săi, intelectuali, au sprijinit-o mereu în toate alegerile sale în privința carierei. Astfel, la vârsta majoratului, ambițioasa Simge a decis să se înscrie la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului din cadrul Universității Bilkent, pe care a absolvit-o cu brio, devenind actriță, așa cum visase încă din perioada adolescenței.

Citește și: Hatice, mama celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actriță renumită pentru talentul și frumusețea ei! Iată cum arăta Güzin Alkan la început de carieră, în urmă cu aproape două decenii!

Cu o pasiune nebună pentru actorie și o ambiție de fier, Simge Selçuk a debutat pe platourile de filmare în anul 1993, în serialul Ferhunde Hanımlar, care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Pentru că a dovedit un talent desăvârșit, Simge a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de excepție. Cel mai recent serial în care superba actrița a jucat este producția Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Nebahat, care a însemnat un mare succes.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de viața profesională, Simge Selçuk este o femeie la fel puternică și de plină de viață că și pe platourile de filmare. Această se numără printre puținele vedete care nu au recurs la intervenții estetice majore de înfrumusețare, ci a preferat să fie admirată pentru frumusețea ei naturală. Îndrăgită actrița nu s-a sfiit să publice pe contul ei de socializare chiar și imagini în care apare fără pic de machiaj, lăsând la vedere un ten impecabil, la cei 47 de ani ai săi.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia! Iată cum arăta celebra Simge Selçuk, în urmă cu două decenii, când a debutat pe platourile de filmare!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!