Aybike din serialul Totul pentru familia mea are o familie frumoasă și dincolo de platourile de filmare! Iată cine sunt și cum arată părinții și sora celebrei actrițe Melis Minkari!

,
totul pentru familia mea

Melis Minkari, alături de colegii ei din serialul Totul pentru familia mea

[Sursa foto: Instagram Melis Minkari]

Tânăra actriță Melis Minkari s-a remarcat datorită talentului ei uluitor și a unei carisme deosebite încă de la prima apariție pe micile ecrane.

Producția Totul pentru familia mea a fascinat publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, datorită poveștii impresionante de viață a celor patru personaje centrale, cât și datorită unei distribuții de excepție, formată atât din actori consacrați, cât și din actori tineri, aflați la început de carieră, dar extrem de talentați și carismatici.

Aybike din serialul Totul pentru familia mea are o familie frumoasă și dincolo de platourile de filmare

Melis Minkari s-a născut în anul 1998, în Istanbul, într-o familie înstărită care le-a oferit ei și surorii sale mai mari toate condițiile pentru a studia și pentru a-și îndeplini visurile mărețe pe plan profesional. Pentru că și-a descoperit încă din copilărie pasiunea pentru actorie, Melis a început încă de atunci că viseze la o carieră în acest domeniu fascinant. Pe parcursul liceului, ambițioasa tânăra a urmat cursuri de muzică, mai exact a studiat chitară și percuția. Iar după absolvirea liceului Melis a decis să se înscrie la Facultatea de Actorie și Educație Muzicală, în cadrul școlii private Craft Acting, unde își perfecționează în prezent și limba engleză.

Melis Minkari

Melis Minkari, o tanara speranta a cinematografiei turcești

[Sursa foto: Instagram Melis Minkari]

Melis Minkari a debutat pe platourile de filmare în anul 2021, când a fost cooptată în serialul Așk 102, pe care l-a jucat impecabil, reușind să facă față scenariului destul de dificil pentru o începătoare în domeniu.

Iar la scurt timp după încheierea acestui proiect, Melis a câștigat încă un casting important, ajungând să joace în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Aybike.

totul pentru familia mea

Melis Minkari, alaturi de parintii si fratele ei, din serialul Totul pentru familia mea

[Sursa foto: Instagram Melis Minkari]

Dincolo de viața profesională, Melis Minkari își petrece mult timp alături de familia ei. Când nu se află pe platourile de filmare, tânăra actrița adoră să le fie alături părinților și surorii sale, pe care îi consideră cele mai importante persoane din viața ei.

Citește și: Mărturisiri cutremurătoare pentru Kadir si Akif, în această seară in serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D

Melis Minkari

Melis Minkari, alături de familia ei 

[Sursa foto: Instagram Melis Minkari]

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Suzan din serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, urmărită de ghinion în dragoste. De câte ori a fost căsătorită actrița Ahu Yağtu

Spania sfidează toate trendurile UE: rata inflației scade în mod neașteptat!

Suzan din serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, urmărită de ghinion în dragoste. De câte ori a fost căsătorită actrița Ahu Yağtu

Accident tragic în Turcia! Un microbuz care transporta actori s-a ciocnit violent cu un camion! Trei actori renumiți și-au pierdut viața în urma impactului! Iată care este...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies