Mărturisiri cutremurătoare pentru Kadir si Akif, în această seară in serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D

,

Nu pierdeti în această seară, începând cu ora 20.00, un nou episod din serialul "Totul pentru familia mea", La Kanal D.

În această seară urmează o suită de întâmplări și răsturnări de situație care îi vor emoționa pe fanii producției Totul pentru familia mea. Mărturisirea șocantă a Melisei îl pune în mare încurcătură pe Kadir, care nu va ști cum sa reacționeze, pentru a nu-i aduce suferință fratelui sau, Ömer. 

Mărturisiri cutremurătoare pentru Kadir si Akif, în această seară in serialul Totul pentru familia mea

Mai mult, surpriza Melisei creează o situație tensionată între Kadir și Ömer. Lipsa de empatie și de înțelegere de care dă dovadă Şengül în faţa luptei fraților pentru a face față greutăților vieții îl înfurie pe Orhan.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia! Iată cum arăta celebra Simge Selçuk, în urmă cu două decenii, când a debutat pe platourile de filmare!

Pe de alta parte, Suzan îi face o mărturisire șocantă lui Akif, care intră în panică și are probleme în a gestiona lucrurile. Bărbatul va încerca prin toate mijloacele să blocheze acțiunile lui Suzan care are la rândul ei probleme și tot ceea ce își dorește este să iasă din situația complicată în care se află.

În același timp, folosindu-se de Kadir și de frații lui, Nebahat uneltește un plan de răzbunare care va scoate la iveală multe dintre cele mai bine păstrate secrete.

Nu ratați în această seară, începând cu ora 20.00, un nou episod din serialul "Totul pentru familia mea", La Kanal D.

Citește și: Melisa din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai chipeși actori turci! Iată cine este logodnicul tinerei actrițe Damlasu İkizoğlu!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Câți ani are Turan Cihan Şimşek, actorul care joacă rolul carismaticului Oğulcan în serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este iubita acestuia!

Caz incredibil în Turcia: Un vânător a murit după ce a fost împușcat de propriul câine

Câți ani are Turan Cihan Şimşek, actorul care joacă rolul carismaticului Oğulcan în serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este iubita acestuia!

Carismaticul Doruk din noul serial Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins tânărul actor...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies