După ce Orhan ajunge la spital în stare critică, Sengul dă vina pe copii pentru cele întâmplate și-i scoate afară din casă. Urmăriți un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la 20:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Foto(4)

În această seară, de la ora 20:00, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Evenimente neașteptate vor avea loc în această, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”. Noua producție de la Kanal D aduce în fața telespectatorilor povestea a patru frați rămași orfani după o serie de evenimente tragice. Este bine cunoscut faptul că în spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul, un om care îşi va pune amprenta asupra vieţii celor patru. Lupta pentru supraviețuire definește perfect povestea celor patru frați.

Noul serial îl puteți urmări de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Cei patru frați se hotărăsc să plece din Istanbul

Orhan a fost dus la spital și starea lui de este critică. Are hemoragie internă și există riscul să rămână paralizat. Sengul dă vina pe copii pentru cele întâmplate și-i scoate afară din casă. Ei așteaptă vești despre unchiul lor și petrec două nopți afară.

Citește și: Hatice, mama celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actriță renumită pentru talentul și frumusețea ei! Iată cum arăta Güzin Alkan la început de carieră, în urmă cu aproape două decenii!

 Kadir demisionează de la cafenea și cu salariul pe care îl primește pentru zilele lucrate acolo, cumpără bilete de autobuz.

Se desparte de Susen și își ia rămas bun de la Melisa. Când află că vor pleca, Doruk îi mărturisește lui Asyie că o place și-i spune că se va schimba și este dispus să facă orice pentru a-i câștiga încrederea.

Omer este cel mai sătul de viața pe care o trăiesc iar Akif sosește chiar la fix cu oferta.

Atunci când Kadir află ce a făcut Omer, se ceartă cu el și-i zice că nu vrea acei bani dar Omer îi reproșează că nu le poate oferi o viață decentă. 

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Simge Selçuk, în vârstă de 47 de ani, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor!

Urmăriți un nou episod din ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

 

,,Dacă nu apărea ea în calea mea, rămâneam singur

 

 

 

 


Cookies