Momentul în care o prezentatoare TV suferă un AVC în direct - Video

Author: Alina Petre
Actualizat: 07 iun 2023, 06:00

O prezentatoare TV a suferit un AVC în direct

Sursa: Captură video

Momentul în care o prezentatoare TV suferă un accident vascular cerebral în direct.

Momentul în care o prezentatoare TV suferă un accident vascular cerebral (AVC) în direct. Incidentul s-a produs sâmbătă dimineața, în timpul unei transmisiuni live.

Citeste si: Un militar NATO de la baza Mihail Kogălniceanu a murit într-un mod suspect. Care este cauza decesului

Momentul în care o prezentatoare TV suferă un AVC în direct

O prezentatoare de știri din SUA a suferit un accident vascular cerebral în direct.

Pe filmare se vede cum femeia abia dacă mai reușește să citească informațiile de pe prompter, după care cere rapid să se facă legătura la rubrica meteo.

Julie Chin, prezentatoare la Tulsa NBC, a dezvăluit duminică într-o postare pe Facebook, că medicii ei cred că a suferit începutul unui accident vascular cerebral, dar din fericire nu a fost unul complet și că este bine.

Incidentul a avut loc în timpul știrilor

Accidentul s-a petrecut chiar în timpul știrilor, moment în care a solicitat să se facă legătura cu echipa meteo.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În primul rând, mi-am pierdut vederea parțială la un ochi. Puțin mai târziu, mâna și brațul mi-au amorțit.

Apoi, am știut că am probleme mari când gura mea nu mai putea rosti cuvintele care erau chiar în fața mea pe prompter. Dacă te-ai uitat sâmbătă dimineața, știi cât de disperată am fost să țin emisiunea în continuare, dar cuvintele pur și simplu nu ieșeau", a relatat prezentatoarea.

Prezentatoarea le-a mulțumit colegilor săi pentru că au recunoscut situația de urgență și au sunat la 911, iar femeia este acum în afara oricărui pericol.

Un redactor politic a leşinat în direct

O dezbatere în direct între cei doi candidaţi rămași în cursa pentru Downing Street, Liz Truss şi Rishi Sunak, s-a oprit brusc când s-a auzit o bubuitură puternică în studio. Incidentul a avut loc în luna iulie.

Redactorul politic al Talk TV, Kate McCann, a leşinat în direct, însă starea sa de sănătate este bună, potrivit The Guardian.

Dezbaterea, care a fost găzduită de Talk TV şi cotidianul The Sun şi transmisă în direct, a fost întreruptă după o bubuitură puternică, iar ministrul de Externe Liz Truss a părut vizibil îngrijorată.

„O, Doamne”, a reacționat şefa diplomaţiei britanice, Liz Truss.

Citeste si: Ipoteză nouă în cazul tinerei care și-a pus capăt zilelor în Cluj-Napoca! De ce ar fi recurs Maria la gestul necugetat. Detalii de ultim moment

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!