GABRIELA CRISTEA, in lacrimi de bucurie! Prezentatoarea TV a aflat sexul copilului! Iata cat de fericita este ca, in sfarsit, i s-au confirmat banuielile!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iun 2017, 13:45

Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt in al noualea cer pentru au aflat, in sfarsit, sexul copilului lor.

Viitoarea mamica si-a facut aparitia in platoul "Te vreau langa mine", cu baloane colorate in maini si a cantat impreuna cu Tavi un cantec dedicat tuturor copiilor. Aceasta a urat copiilor de pretutindeni "La multi ani!", insirand numele acestora, insa radia de fericire mai mult ca oricand. La un moment dat, prezentatoarea TV a tinut sa faca o dedicatie de suflet pentru cea mai importanta fiinta care i-a adus implinirea ca femeie, bebelusul ei.

Gabriela Cristea a intrat rapid in spiritul sarbatorii copilului si a facut un anunt mult asteptat, legat de sexul bebelusului ei. Aceasta a marturisit ca, in sfarsit, medicul i-a confirmat sexul copilul lor si au aflat cu entuziasm ca vor avea o fetita. Mai fericita ca nciodata, aceasta a inceput sa cante un cantecel celebru dedicat fetitelor, insa a izbucnit in lacrimi, emotionand si publicul.

" Astazi, in mod deosebit vreau sa fac o dedicatie speciala! Dar sa nu radeti de mine: <<Are mama o fetita, cat un ghemotoc! Are mama o fetita frumusica foc!>>",   a spus Gabriela Cristea.

Nici Tavi Clonda nu a ramas mai prejos si a demonstrat tuturor ca si el este cel putin la fel de mandru ca va fi tatic de fetita si a fredonat si el acelasi cantecel dedicat bebelusului lor.

"Are tata o fetita, cat un ghemotoc! Are tata o fetita frumusica foc!" ,  a adaugat Tavi Clonda.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!