Faimosii au decis! Pe CINE au nominalizat spre eliminare! EA este a doua concurenta nominalizata a saptamanii la Survivor Romania 2021!

,
survivor romania 2021
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Faimosii au pierdut cel de-al doilea joc pentru imunitate si vor fi nevoiti sa faca nominalizari in aceasta seara.

„Survivor România” este  un show plin de adrenalină și cu foarte multe răsturnări de situație. Cele două echipe, Faimoșii și Războinici, sunt abia la începutul unui drum plin de provocări și care le va permite să se redescopere și să își testeze limitele. Nervi întinși la maximum, stres, dar și o dorință acută de a câștiga, cam așa ar putea fi rezumat show-ul până în prezent.

Faimosii fac nominalizari!

Dupa cel de-al doilea joc pentru imunitate, Faimosii si Razboinicii au ajuns fata in fata la primul Consiliu de nominalizare. Faimosii au fost cei care au pierdut imunitatea in jocul de astazi.
Astfel, in cel de-al doilea consiliu la Survivor Romania 2021, Faimosii au fost nevoiti sa isi nominalizeze un coleg de echipa spre eliminare.

Dupa ce fiecare concurent din echipa Faimosilor a mers sa-si exprime votul secret, Daniel Pavel a anuntat cine este concurentul sau concurenta care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor de echipa.

survivor romania 2021
Faimosii au facut nominalizari.

In cele din urma, cea care a primit cele mai multe voturi din partea coechipierilor sai a fost Amna, ea fiind cea de-a doua concurenta nominalizata la Survivor Romania. Aceasta a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai si este prima nominalizata din echipa Faimosilor, care se va alatura lui Sorin, concurentul nominalizat din echipa Razboinicilor, in consiliul de eliminare.

Citeste si: Faimosii si Razboinicii, confruntare crancena in cel de-al doilea joc de imunitate! MIZA importanta si un premiu suplimentar de senzatie pentru echipa invingatoare!

Citeste si: Survivor Romania a cucerit inimile romanilor! Electrizantul reality a plasat Kanal D, si aseara, pe primul loc in audiente, pe toate categoriile de public

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Rasturnare de situatie in cel de-al doilea joc de imunitate la Survivor Romania! Final spectaculos! Ce echipa a castigat imunitatea si premiul suplimentar!

Guvernul va îngheța pensiile de serviciu pentru 5 categorii de pensionari

Rasturnare de situatie in cel de-al doilea joc de imunitate la Survivor Romania! Final spectaculos! Ce echipa a castigat imunitatea si premiul suplimentar!

Razboinicul Lucian sufera o accidentare teribila la Survivor Romania! Concurentul se prabuseste pe teren si are nevoie urgenta de medic!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies