Faimosii si Razboinicii, confruntare crancena in cel de-al doilea joc de imunitate! MIZA importanta si un premiu suplimentar de senzatie pentru echipa invingatoare!

,

A sosit momentul ca Faimosii si Razboinicii sa lupte cu toate armele in cel de-al doilea joc de imunitate!


In articol:

„Survivor România” este reality-show-ul care transformă imposibilul în posibil și îi determină pe concurenții din cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, să își forțeze limitele și să facă față celor mai grele provocări.

In cea de-a sasea ediție Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii vor juca din nou pentru cea mai importanta miza, imunitatea.

Concurentii vor da totul pe teren pana la epuizare pentru cea mai de ravnita miza de pana acum.

Dupa cateva zile petrecute deja in mijlocul junglei, cu multe lipsuri, concurenţii se vor confrunta in cel de-al doilea joc pentru imunitate, in Republica Dominicană.

survivor romania 2021
Faimosii si Razboinicii au asteptat cu nerabdare sa afle in ce consta premiul suplimentar.


In ce consta MIZA pentru care Faimoșii și Războinicii se vor lupta in jocul de astazi?

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat ca pe langa imunitate, echipa castigatoare va mai putea sa se bucure si de un premiu suplimentar in aceasta seara.

Astfel, in cel de-al saselea joc de la Survivor România, sezonul 2, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru mult ravnita imunitate, dar si pentru un premiu suplimentar, constand in placinte cu branza. Fiecare membru al echipei castigatoare va primi cate doua placinte. Vestea a fost primita cu mare bucurie de catre toti concurentii.

survivor romania 2021
Daniel Pavel a anuntat miza jocului de astazi la Survivor Romania.

"Totul sau nimic, acum si aici! Pe langa imunitate, echipa care va castiga jocul de azi, va mai castiga inca ceva! Placinte cu branza, cate doua pentru fiecare membru al echipei castigatoare!"

, a spus Daniel Pavel.

Daniel Pavel a mai precizat inainte de a da startul jocului de azi, faptul ca vor exista doua runde, astfel in prima runda vor fi echipe mixte, formate din cate o fata si un baiat din fiecare tabara si apoi in a doua runda concurentii vor juca individual.

Citeste si: „Survivor Romania”// Primul joc de imunitate a fost castigat de Faimosi! Razboinicul Sorin a fost propus spre eliminare, in Consiliu, de coechipieri; telespectatorii au avut parte de prima sesiune de votare, in timpul Consiliului

Citeste

si: Cel de-al doilea joc pentru IMUNITATE la Survivor Romania, marcat de tensiuni si accidentari grave! Urmariti un nou consiliu de nominalizare palpitant, ASTAZI, 16 ianuarie, de la 20:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de sâmbătă, 16 ianuarie - VIDEO. Accidentări în cel de-al doilea joc pentru imunitate. Cine va avea nevoie de ajutorul medicilor?

Restricțiile se RIDICĂ, LIBER la petreceri, în două state din Australia, după începerea VACCINĂRII

Nu mai folosi acest tip de ulei pentru prăjit! Îți face mâncarea toxică! Mulți români fac această greșeală. Ce ulei este cel mai bun pentru prăjit și salate

Cel de-al doilea joc pentru IMUNITATE la Survivor Romania, marcat de tensiuni si accidentari grave! Urmariti un nou consiliu de nominalizare palpitant, ASTAZI, 16 ianuarie, de...

Daniel Pavel a facut anuntul in primul consiliu la Survivor Romania 2021! Iata cum se va proceda in fiecare consiliu de nominalizare si in cel de eliminare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies